Tää viikko on tullut treenailtua kaukoja, niitä on kaikkein helpoin treenailla sisällä, kun vettä on sadellut joka ilta ja pimeetä on tullut jo neljän jälkeen niin on ulkotreenailut jääneet.

Kaukot: Päästy ollaan melkein avon matkaan maa-seiso-maa sarjassa, välillä tulee liikkumista ja myös aika usein eka seisomaan nousu tapahtuu vasta tokalla käskyllä, joten sitä ekaa vois ruveta enemmän palkkaa. Tänään otettu istu-seiso-istu, heti oikein! :) Tästä riemastuneena otin maa-seiso-maa-seiso-istu-seiso-istu-maa sarjan, aika iso sarja näin jälkeenpäin ajateltuna, ja kaikki meni nappiin, Loistavaa =)

Ruutu: alkuviikosta muutin palkkausta, palkkaan matolle seisomisesta naksulla ja namilla. Tätä jatkettu sisätiloissa, pientä empimistä välillä ruutuun menossa kun siel ei sitä namia enää olekaan. Mut menee kuitenkin hienosti kun uusiks ottaa. Tänään sit otin pienemmän maton jo käyttöön, ehkä tyhmää ja liian aikaista, toivottavasti ei.

Huomenna lyhyt työpäivä niin ulos treenaa Ruutuun lisää matkaa, tunaria ja kaukoja. Ja metallia, miten sen sais kans sujuu...