Aloitetaans treeniblogi, g010.gif
kun ei tule paperille tallennettua treenejä niin jos vaikka tänne sitten.
Kertun kanssa tokoillaan, ollaan nyt avossa ja treenaillaan voittajan liikkeitä. Tavoitteena ois että oltais ensi kesään mennessä voissa kisaamassa, sitä ennen yritetään vielä saada viimeinen ykkönen maaliskuussa avossa.

Tänään tuli jatkettua ruututreenailua. Aiemmin viikolla aloitimme Kertun kanssa treenin kosketuspinnan, eli maton, kanssa niin että K juoksee matolle ruutuun-käskyllä ja T laittaa nameja lisää matolle sillä aikaa kun kutsun Kertun takaisin. Toimii hyvin ja tänään siirryimme ulos ruututörppöjen ja maton kanssa. Ruutu oli kooltaan 1,5mX1,5m ja aloitimme 3m päästä ja lopetimme n.15metrin päästä, tein 6 toistoa ja pääpaino vaan hauskana juoksuna mun ja maton välillä.

Otettiin myös metallin noutoa, Kertun ällökki, ja noutaahan se sen mutta pienet pyöräytykset tassulla ja urinat ennen suuhun ottamista pitäis saada kitkettyä pois, jepjep.

Kaukoja taas sisällä, maa-seiso-maa, liikkumista tapahtuu samantein takajaloissa kun yritän lisätä matkaa. Siirryinkin käyttämään takapalkkaa ja menee paremmin. Älyttömän hidasta touhua, avon kaket kun tuli opittua hetkessä.

Liikkeestä istumista treenailtu myös, tarvii käsiavun ja myös pienen hidasteen.
Lopuksi riehuttiin pallolla, rätillä ja motskulla.
Huomenna taas ulos ruututreeniä :)