Päivitykset laahaa vuorokauden myöhässä:
Nyt kaikilla koirilla on omat vihkot ja päivittäin suunnitelmat tehtyinä, liikekohtaiset pitää vielä tehdä ja pidemmän tähtäimen tavoitteet. Eiköhän tässä excel-taulukoihin päästä koht puoliin kans ;D

Palatreeniä eiliseltä, Miilu sai taas tehdä päivän aikana pikkupätkiä siellä täällä.
Aamulla metalli+puunouto, 4 toistoa molemmilla, jossa nosto+muutaman askeleen tuontia muhun päin onnistuu nyt molemmilla.Sitten leikkimistä.
Päivällä tehtiin seuruun alkeita, muutamaa askelta kolme toistoa. Ei juurikaan olla vielä tehty tätä mutta sepä meni hienosti :) Paikallaan istumista 4 toistoa niin että muutaman askeleen päähän menen ja pieni hetki. Temppuilua ympäri-ämpäri+kasi. Kosketusalustaax6 niin että matkaa nyt enempi, hurjan hyvin ja hienolla vauhdilla!
Ulkona: seisominen 5 toistoa, nämä hyvät vaikkakin tuntuu ettei ihan vielä hokaa mistä on kyse ja sisällä etenkin helposti tarjoaa istumista tai maahanmenoa. Sitten muutama sivulletulo ja istuminen joista lelu palkaksi. Tunnarin 'piilotin' kerran jos vaikka aloiteltais tätäkin pikkuhiljaa, autettuna löytyi ja lähti tuomaan miulle kivasti vaikkakin tunnaria ois kiva nakerrella. Loppuun leikkimistä narupallon kanssa.
Illalla sisällä vielä paik. istumista kolme toistoa ja sivulta maahanmenojax2 jossa pitää aloittaa maassa pysymistreeni kun nyt maahanmenot sujuu mutta pompsaa ylös sieltä samantein. Iltaruualla ruokakupin edessä istumista pieni hetki, se onkin vaikeeta ruuan edessä :).

Epulla suunnitelmana eilen kaukojen tekniikkatreeniä, tsekkauksena avon kaukot ensin jossa istumaan nousussa liikkuu takamus eteenpäin kun hypähtää niin vauhdilla istumaan ja muutenkin hösöttää.. Kaukot on kuitenkin vähän rauhallisemmat ja ei niin äänekkäät nyt kun älysin että käsissä ei saa olla mitään. Edessä jos on jotain niin tekee suht ok, ilman lähtee etenemään. Maa-seiso on nyt parempi. Seiso-maa vaatii tekniikkatreeniä. Seiso-istu ja istu-seiso on tosi hyvät. Ja sit se maa-istu ja istu-maa tarvii kans tekniikkahinkkausta.. JepJep.
Sit ohjelmassa jatkui seisomis-treeni, 4 toistoa, joka sujuu tosi hyvin ja tsekkasin miten tekee sivulla kävelyn yhteydessä ja olipa hieno ja napakka seisahtuminen! Näitä kolme toistoa. Vois ehkä miettiä oisko tää sama käsky luoksetuloonkin nyt hyvä kun on selvennetty tätä asiaa.