Hengissä ollaan ja treenattu ollaan vaikka blogiin tekstiä ei oo jaksanut laitella. Meillä on ollut helvetillisen huono autoilu kevät, auton ollessa telakalla useampaan otteeseen josta syystä mm. Lentsun treenit Turussa ja Agitreenit Kirkkonummella on olleet mahdottomat toteuttaa, ei onneks kaikkia tarvinnut peruuttaa mutta turhan monta :((

Kuvia Miilusta on tulossa jahka saan kameran taas toimintaan. Treenit Miilun kanssa on menneet kivasti, suurin ongelma on noudossa luovutus jossa kapula lentää suusta heti sivulle tullessa joten tätä pähkitään. Agilityn alkeisryhmässä Kirkkonummella oltiin nyt keväällä, huisin hauskaa ja jatkuu onneksi elokuussa taas ilmeisesti :)
Paimennusta olisi kiva päästä kokeilemaan mutta tuntuuvat menevän ryhmät täyteen silmänräpäyksessä. Miilu on ollut miulla mukana joka viikko nyt keväällä kun koulutan ja päässyt demokoirailemaan sekä saanut loistavaa harjoitusta odotteluun.

Eppu menee Niilolle akupunktioon ja kipuselvittelyihin kesäkuun lopussa, eli selittänee sen ettei kisoja nyt sitten ole toistaiseksi tulossa Epun kanssa. Kerttu on kesätyttö ja nauttii olostaan eli pyörii koko ajan nurmikolla, puolet lenkeistä menee tassut taivasta kohti sojottaen tai päivä takapihalla auringossa maaten :) Kertun kanssa ollaan tehty evl-treenejä silloin tällöin, jotka menee ihan ok mutta hinkkaamista pitäis tehdä paljon jos meinaisi kisakentille astua joskus. Agi tuntuu olevan enemmän Kertun laji ja toivottavasti päästään Kertun kanssa sitä tekemään lissää.