Kertun kanssa iltatreeninä tänään Seuruu jossa tehtiin tänään juoksusta pysähtymis-hinkkausta, auttelin namilla alkuun ja rupes hyvin toimimaan.Sitten hidasta käyntiä ja käännöksiä, nämäkin jees.
Ohjattua merkkiä vahvisteltiin jälleen vähän väliä.Kapuloiden tilalla tänään pallo sekä naru joita vuoron perään haki, meni ihan jees siihen asti kunnes kierrokset meni kymppiin ja Kn ajatus katkesi ja alkoi ihmettelee ettei löydy kapulaa. Nooh, vähän rauhoituttiin ja älysi jälleen leikin idiksen.
Kaukoja 15m m-i-s ja vapautus taakse pallolle sekä 10m m-s-i-s ja sama homma. Nämä jees. Tosin ekassa vaihdossa jälleen hieman jähmee ja hidasta.
Tunaria tehtiin niin että nöyrinä tyttöinä Kertun kanssa palattiin alkuun ja tehtiinkin tänään yhden oman piilotetun kapulan etsintää. Nämäpä meni hyvin ja vaikka pallo palkkana tekikin niistä super-vauhdikkaita niin ei vaikuttanut kapulan pitoon eli piti nätisti. Jees jospa tämä tästä taas tunnariksi saadaan.

Treeniryhmään (jonka pääsykokeissa käytiin) ei sitten päästy Kertun kanssa, kun ei treenipaikat riittäneet. Harmi, olisi ollut kerrankin kodin lähellä treenit. Onneksi parin vkon päästä alkaa meillä toisen paikan kisaavien treenit, joten ei onneksi olla ilman treenipaikkaa.

Eppu-kirppu, täytti 11kk eilen. Epun kanssa tehtiin sivulletuloja, jotka jees. Sitten maahanmenoa sivulla sekä seuruuta pieniä pätkiä, nämä ok.
Parin vkon päästä alkaa myös Epun koulu, voi tulla hauskaa kun ei tuolla malttia riitä vielä oikein mihinkään Rolling Eyes