Kun treenit menee näin kivasti että milloinkas joku leviää ihan totaalisesti tai kun mennään kotikentältä muualle toimiiko mikään a015.gif
Eiliset treenit meni jälleen aika mainiosti vaikka Kertulla tuntui vähän olevan masu-ongelmaa.
Seuruista tosi pienet pätkät, oli ihan kivat. Vahvistin tiiviimpää paikkaa tällä kertaa. Kontakti pysyi hienosti
Ruutu oli ihan kiva, vähän enempi vauhtia saisi olla. Jätin pari kertaa pallon ruutuun mutta ei sekään vauhtia parantanut. Hieman kaatuu ruudun oikeaan reunaan eli keskemälle pitäis saada ohjattua, pitää ruveta pähkäilemään miten sen saisi, kaipa siirryn lähemmäksi ruutua jälleen ja palkkaan vain oikeasta.
Metallia tein samoin kuin toissapäivänä sisällä, meni ihan kivasti. Hieman nihkee mutta siitä se pikkuhiljaa lähtee ja kuitenkin nyt sit ottaa ja hakee sen jo.
Kaukkarit meni melko ok, eteni tosin helposti joten jouduin lyhentämään matkaa n. 5m mutta kyl se siitä sit asettui kohdilleen. Lissää treeniä vaan.
Tunnarit meni molemmilla kerroilla todella hienosti. Syö nameja aluksi ja sen jälkeen rauhallisesti haistelee kapulat läpi ja ottaa oman! Mahtavaa! c015.gif

Tänään sisällä iltatreenissä kaukot, jees. Pitää kiinnittää huomiota siihen että siirtyy jo heti ekalla käskyllä.
Metalli meni paremmin, otin jo niin että laitoin metallin reilun metrin päähän ja lähetin hakemaan sivulta ja luovutus sivulla, meni ihan kivasti.f015.gif Lopuksi vielä merkkiä, ihan jees, pitää vaan katsoo etten palkkaa väärästä paikkaa.