Epun koulussa tänään tehtiin seuruuta alokas-luokan pätkä, joka näytti oikein hyvältä, treenattava vasemmalle käännöksiä sekä täyskäännös seis, sekä mun pitää kävellä reippaammin.
Noudon alkeita
katseltiin nyt alkuun pelkällä tunnarin kapulan hakemisella, tämä näytti kivalta. Mälväsi selvästi kun käytin namia palkkana ja lelun kanssa pito oli hyvä. Nyt alkuun tätä ja sitten erikseen tehdään pitotreenit sekä sivulletulo ja luovutus sivulla kapula suussa. Hyppyä tehtiin, käsiavulla hyppää hyvin. Lisää treeniä vaan. Sitten ryhmäliikkeinä luoksepäästävyys, jossa Kirppu hienosti istui ja piti kontaktia vaikka Riitta kävi rapsuttelemassa, sekä paikallaanmakuu joka hyvä vaikka haukkuvaa koiraa vieressä selvästi ihmetteli,kävin palkkaamassa muutaman kerran ja matkaa 10m.
Itseksemme tehtiin sivussa avon kaukoja jotka sujuu lelu takapalkkana paremmin, maasta istumaan nousua etenkin treenattava. Luoksetuloa jotka ok, myös odottamisesta palkkaa. Ruutua joka ihan ok, ennakoi kovasti lelun lentoa joten pyörii helposti joten tehtiin sitten leluruutuja loppuun.

Kerttu teki Ohjatun molemmat puolet jotka ok, palkkasin merkkiä välissä pelkästään. Kaukoja jossa nyt tehdään sit takapalkalla jotta saadaan etukurottelu lievemmäksi tai siis seisominen tasapainoon ja siten s-i vaihto virheettömäksi, nyt siis liikkuu about 3cm eteenpäin joten hink hink. Ryhmäliikkeenä Istuminen+makuu jotka ok, makuussa vähän kohotti kyynäriä ilmaan ja palasin korjaamaan, eli hieman epävarmuutta on vieläkin tässä. Itseksemme tehtiin merkki+ruutu molemmat puolet, eka palloruutu joka ok ja loputkin hyvät. Nyt paikka ruudussa hyvä. Seuruun askelsiirtymiä olivat ok. Metallihyppyä etenkin pitoa sivulla ennen luovutusta ihan ok oli. Kaukoja hinkkailtiin myös vielä lopuksi.