Kertun vointi on nyt loistava!:) Heti kun aloitimme kipulääkkeen niin ulkoilutukset sujuuvat sekä Kerttu on virkeämpi muutenkin. Iso muutos. Onneksi nyt on tulossa käyntiä Annalle (akupunktiota) ja Piiralle joten eiköhän syy oireilulle saada selville ja hoidettua koira kivuttomaksi ja päästään eroon kipulääkkeestä, toivottavasti. Itse epäilen että syynä on ne samat lantio+selkäjumit mitkä vuosi sitten.

Riitan luona käytiin yksärillä eilen.
Kerttu aloitti.Seuruu+idari aivan upeat, varmasti parhaimmat mitä koskaan! Luoksetulossa seisominen nyt toimii hienosti, maahanmeno voisi olla nopeampi joten hinkattiin sitä palkaten namin heitolla.Ruutu+merkki oli hienot, ampui hurjaa vauhtia merkille sekä ruutuun. Kieppiä tekee ruudussa mutta nyt pysyi sisällä, jatketaan treeniä siihen että sais sen kiepsahduksen pienemmäksi. Kotiläksyksi agi-tyylistä kiepsahdusta ruudussa sekä myös läheltä lähettämistä ruutuun. Tunnarissa alkuun ajatus katkesi ja vei kapulaa Riitalle mutta toistolla ihan hyvä, ainoastaan pientä pyörittelyä kapula suussa. Metalli oli aivan super! Kaukot oikein kivat, n.5cm eteni viimeisessä vaihdossa (seisomisesta maahan). Oikein kivat treenit, Kerttu oli aivan innoissaan! :) Tauko on tehnyt hyvää ja varmasti rimadylillä on myös osansa tässä.

Sitten Kirppu. Seuruussa ongelmana kontakti joka vie paikkaa liian eteen, Eppu pyrkii pitämään  katsekontaktia mutta pienenä koirana ei mahdollista jollei mene edemmäksi jalan vierestä joten nyt hinkataan paikkaa vähän taaemmaksi. Paikka ei kuitenkaan seilaa eikä ole levottoman näköistä. Kotiläksynä perusasentojumppaa sekä neliökävelyä niin että joka toinen kulmassa pysähdys ja palkka ja jokatoisessa käännöksen jälkeen liikkeessä palkka. Liikkeestä maahanmeno aivan upea! Luoksetulo hyvä muuten mutta vaati toisen käskyn että lähti tulemaan.Liikkeestä seisomisessa tarjosi taas maahanmenoa, nyt otetaan selkeä virittely tähän ja taka+suorapalkkausta jatketaan. Paikallaanmakuuta loppuun jossa Riitan koira häiriönä, itse en ollut enää niin mukana kunnolla ajatuksella, mutta saatiin onnistumista aikaan. Lähinnä ongelmana oli se että Eppu ennakoi sivulle istumaan nousua välillä.