Aamuiset sisätreenit:
Eppu teki alon hyppyä joka onnistui hienosti. Kerran istahti seisomisesta mutta korjauksen jälkeen odotti hienosti seisoen, hirveesti en tällä päätä vaivaa kun toivottavasti tätä hyppyä ei tarttee esittää kisoissa kuin kerran Wink. Sitten noutoa leikkinä ja pitämistä erikseen vielä, aivan uppeeta miten tämä on edistynyt! Avon kaukot yön aikana on käynyt toko-keijut Shocked , Kirppu oli hoksannut maasta istumaan nousun ja saatiin hieno sarja. Nyt vaan tarkkana ja hiljaa hyvä tulee. Lopuksi kasikko-pujottelut.
Kerttu teki metallihyppyä niin että kapula Kertun ja esteen välissä eli palautusta, meni hyvin. Sitten kaksi toistoa niin että koko liike, ekalla kerralla tökki kapulaa hieman ennen tuontia joten palkkaa ei tästä ja toka oli sitten priima josta bileet Smile. Tunnarin nostoja nämä ok. Kaukoja jossa ennakointia mutta toistolla hyvä sarja, naksuttelin+palkkasin nyt joka vaihdosta sekä hyvistä+nopeista maahanmenoista sivulla.

Iltapäivätreenaukset:
Eppu: Aloitettiin seuruulla. Helposti lähtee edistämään. Palkkailin paljon eri kohdista ja tehtiin pitkä pätkä tälleen, malttia tuli lisää hyvin.Mutta ei oo valmiina tää liike läheskään. Sitten jäävät liikeet, seisominen super ja maahanmeno tökki alkuun seisomisen jälkeen mutta hetken muistelun jälkeen meni ok. Ruutua loppuun, palkka ruudussa  ja virittelysanan opettelua meni hyvin.
Kerttu: ruudun keskiosan hinkkaus ohjelmassa. Laitoin kosketusalustan ruutuun jolla onnistui mutta itse kohelsin palkkauksessa ja tein toisin kun olin suunnitellut, aivot mukaan ens kerralla...

Mun pitää oikeesti alkaa suunnitelemaan treenit paperille eikä vain räiskiä.