Eppu kisoissa tänään, tuomarina Markku Santamäki. Paikka oli aika haastava kun oltiin hevosmaneesissa sekä maneesin sisällä hevosen kakan lisäksi lintuja kirkumassa ja lentelemässä ja pöllyävä hiekka.
Luoksepäästävyys+makuu 10, pientä vinkumista makuussa oli kyl.
Seuruu kytkettynä 8 (pysähtymisessä rupesi syömään hepan sontaa ja jäi siinä yksi sivulle istuminen tekemättä, mun ois pitänyt huomata seuruuttaa sen ohi ennen pysähdystä,muuten tosi hyvä seuruu).
Seuruu irti 8.5, yhdessä vasemmalle käännöksessä hieman törmäsin Eppuun, muuten tosi hyvä seuruu,paikka ja kontakti just kohdillaan.
Maahanmeno: 8, hyvä muuten mutta tuomari otti -2p kun sanoin hänen mielestään liian kovasti käskyn, tuli joku Kerttu takauma kun käskytin kovemmin maahan kuin ois tarttennut Rolling Eyes Harmilliset miinuspisteet Confused
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9, ollaan treenattu nyt niin ettei ennakoisi istumista joten nyt sitten empi istumisen kanssa eli liian hidas istuminen sivulla.
Hyppy: 9, sama juttu kuin liikkeestä seisomisessa eli empi istumisessa joten oli sitten hidas istuminen sivulle lopussa.
Kokonaisuus 9.
Eli lopputulos 181p,1-tulos, kunniapalkinto ja 1.sija biletysbanana.gif Ja hyvästi alokasluokka biletysbanana.gifLaughing