Kertun kanssa eläinlääkärissä käytiin viime perjantaina, tutkittiin silmät jotka priima kunnossa ja pohdittiin lääkärin kanssa vointia ja syytä sen lenkkeilyhaluttomuuteen. Kerttu voi ok, mitään fyysistä ei pitäisi olla nyt vialla ja lääkärin mielestä ei lisää tutkimuksia tarttee. Ilmeisesti Kertusta on mahdollisesti iän+ steriloinnin myötä tullut ajoittain haluttomampi lenkkeilijä, mysteeristä. Kunhan meidän akupunktiolääkäri palautuu Suomeen syksyllä niin mennään visiitille, jotta saadaan setvittyä onko viime syksyn ongelmat lihas+selkäjumien osalta ohi.
Sitten tietysti nyt kun lääkärissä käytiin ja asioita mietittiin niin Kerttukin sitten virkistyi ja 'normalisoitui' ja on nyt ulkoillut aivan normaalisti ja innokkaasti, mysteeristä. Eli taitaa olla tosiaan fiiliksistä ja planeettojen asennoista kiinni ;).

Enivei, treenailtu on jälleen pienimuotoisesti. Mulla n. 1vko laskettuun aikaan ja Kerttu muuten vaan pulskassa kunnossa. Kerttu teki tunnarin jossa ekalla kerralla nuuski pitkään kapuloita ja ilmeisesi ei malttanut pidempään töitä tehdä ja nappasi kiireesti sitten väärän jonka käskin pudottamaan pois ja lähetin uusiksi jolloinka oma tuli moitteetta. Sitten puunkiertoja stoppauksilla jotka hyvät, pysähtyy parhaiten käsimerkillä, pitää tsekata joku päivä miten pitkällä matkalla toimii.
Eppu teki seuruuta ja etenkin vasemmalle käännöksiä, pitkät pätkät jotka oikein hienot :) Liikkeestä seisomista, tää on varmaan mun pakkomielle-liike Epun kanssa, joka ok.