Koulun pihalla aamu-treenit.
Epulla syttyi lamppu päänpäällä ja saatiin edistystä seuruussa sekä liikkeestä seisomisessa Vaihdoin palkkaustavaksi narulelun heiton Epun taakse ennen liikkeelle lähtöä jonne sitten vapautus liikkeestä suoraan seuruussa ja seisomaan pysähdyksestä sit liikkeestä seisomisessa, toi malttia ja keskittymistä samantein. Menivät tosi hienosti molemmat. Sit otettiin myös kontaktin pitoa perusasennossa, ihan ok menee. Ääntelyä tulee helposti kuvioon jos menee aika liian pitkäksi, joten hissukseen edetään sit tässä jotta ei tule vinkuporsasta perusasennoissa.
Kerttu teki häiriö-kontaktia, Eppu lällätti narulelu suussaan pitkin kenttää ja Kertun nenän edessä, meni kivasti vaikka Eppu yritti parhaansa ;) Sit paria askelta seuruuta ja taas perusasennossa odottamista pelkästään. Sit riehuttiin molempien kanssa hyppien vapaalla tyylillä koulun pihan puupölkkyjen yli.

Iltapäivätreenit,
Kerttu teki kisamaisesti seuruun josta kisamainen siirtymä liikkeestä istumiseen. Seuruu hyvä, mutta peruuttaminen ei ollut mun mieleen, otettiin vielä toiseen otteeseen jolloin vähän parempi. Tehtiin myös hitaassa käynnissä sekä juoksussa kaikki käännökset, jotka hyvät. Liikkeestä istuminen hyvä ja nopea, ja mä osasin kans olla tsekkaamatta ja ilman ylimääräisiä eleitä. Tässä Kertun rintamasuunta tosin ei aivan suora ollut eli vähän vinoon oli ittensä heittänyt istuessaan. Sit kisamaisesti palkkaus, jonka jälkeen mielikuvitus-kehästä ulos sekä narulelulla revittelyt.
Eppu
jatkoi aamusta liikkeestä seisomis-treeniä narulelu takapalkkana. Intoa oli ihan kauhiasti kun oli joutunut odottamaan, joten edisti ajoittain melkoisesti seuruussa mutta muuten ihan hienot pari toistoa tätä.
Remmikin säilyi ehjänä tänään ;)