Käytiin kastumassa metsässä, kaatosade yllätti. Loppusilauksena aattelin vielä että otan treenit Kertun kanssa koulun hiekkakentällä ja Eppu sai muuten vaan harjoitella odottamista remmissä.
Tunnarin hakua, yhdellä ainoastaan. Ideana saada vauhtia kapulalle menoon sekä palautukseen. Vein kapulan todella kauas joka kerralla ja siellä oli luonnon keppejä maassa lähellä. Hienot olivat, vauhtia piisasi ja teki rivakast nenätyötä ja palautti hurjaa vauhtia. Kai se sit pitää paikkansa mitä Salme Mujunen kirjoitti jossain: koira ei voi pureskella jos tulee kovaa vauhtia. Ekan kerran palkkaus pelkällä kehulla ja sit tehtiin luoksetuloja ja lopuksi kaksi tunnarin hakua joissa kaivoin kapulan saatua narulelun taskusta palkaksi.Huomenna vois kattoo miltä näyttää kisamaisena tämä.
Luoksetuloa: Ekassa (jonka Piti olla kisamainen) oli vauhti hyvä mutta eka stoppi venyi aivan liikaa joten peli seis heti. Seuraavat otettiin narulelu takapalkkana, joku 4 toistoa pelkästään seisomaan pysähdyksellä ja vapautusaikaa vaihdellen (välillä heti ja välillä paussilla) taakse palkalle. Sit läpi juoksu josta kans taakse palkalle ja lopuksi koko homma molemmilla stopeilla ja taakse narulelulle maahanmenon jälkeen. Vauhti koko ajan hyvä :)
Nyt oon joka kerta ennen ja jälkeen treenauksen tehnyt virittely temppuilua, tuntuu olevan hyvä juttu.
Sisällä tein myös tänään seuruuta riehuen, säntäilyä ja pyörimistä ympäri olkkaria ja askelsiirtymiä sivuille ja peruuttelua suoraan kävelystä ilman pysähtelyjä. Sit kaukot leikkien, kivat oli :)