Piipahdettiin tänään Turkuun Lentsun yksärille, Kerttukin sai luvan treenailla kun eilen oltiin Annalla hoidoissa ja selkä oli nyt jees.Nyt siis jatkettiin Annan luona laserhoidoilla akupunktiokohtiin ja koetetaan selvittää mistä nämä jumitukset johtuu.
Kerttu teki alkuun ohjattua, on meillä ihan tuuripeliä sen onnistuminen ja koira ei sitä osaa joten käytiin läpi että mitenkä lähden sitä opettamaan nyt ihan oikiasti kuntoon. Sitten seuruuta tsekattiin jossa koira osaa hienosti mutta ohjaaja tarttee opetusta eli mun pysähdyksiin enempi malttia sekä käännöksissä katsetta sinne minne menen ja olkapää-treeniä paikoillaan ollessa molempiin suuntiin. Metallissa alkoi homma toimimaan hienosti kun tehtiin pienellä metskulla, joten sellaiseen nyt vaihdetaan. Ruutuun sain vinkkejä ja sitten loppuun paikallaanolot joissa istuminen ok ja makuussa pitää nyt palkkailla maahanmenoja joissa kyynärätkin menee maahan sekä häiriö-käskytyksiä.
Eppu teki hyppyä jossa hyppymotivaatiota nyt treenataan. Muistettava muutenkin paloitella pieniin osiin treenit ja vahvistaa yhtä asiaa kerrallaan. Seuruussa korjailtiin levottomuutta ja muutenkin koko hommaa sillä että vaihdoin pallon kainaloon josta pudotus kun meni hyvin. Muuten sitten samoja neuvoja kuin Kertunkin kanssa. Palkkauksen kanssa pitää olla tarkkana ja sen että Eppu ei pääse turhautumaan treeneissä, pilkottava treenit pieniksi ja maltilla ja huolella opetettava asiat.