Miiluskan treenit sunnuntaina Liedossa:

Tunnari, tätä ei oltu tehty  ollenkaan vielä, (muutama oman etsiminen syksyllä alla), laitettiin oma kapula laudalle ja testattiin. Auteltiin ja päästiin ihan hienoon lopputulokseen. Nyt vaan tunnarilaudan kanssa jatko kunnes lumet sulaa eli vissiin kesäkuussa :P
Metalli tää ihan ok, nyt tehdään erikseen sitten vauhtinoutoja sekä niin että jätän kapulan Miilun eteen ja käsken tuomaan niin saadaan pitoa ja matkaa kivasti tällä.
Seuruu jostain syystä Miilu oli tosi takana joten tehtiin oikealle kaartoa kunnolla imuttaen, tämä nyt tehotreenaukseen. Lopuksi oli vielä häiriöseuruu, tää oli Miilulle iisibiisi :)
Paik.makuu Meni hyvin.
Erikseen treenattavia asioita vielä edellisten lisäksi: rauhoittumistreeniä, huomaa ettei nyt talvella olla oltu oikein aktiivisia hengailijoita joten nyt enempi tätä. Miilu oli muuten ihan melko ok ja uusi halli ja uudet tyypit ympärillä ei häirinneet,  mutta Miilua otti välillä päähän että omat reenit oli sen mielestä liian lyhyet ja kun treenikaveri ei halunnut hakea kapulaa niin Miimus ei ymmärtänyt miks hän ei sit saa hakea sitä ja silloin piti vähän sanoa siihen kommenttia mölinällä.
Kahden lelun leikkiä siihen jumiutumiseen ja kiertäminen opetuslistalle myös.

Maanantaina sisätreenissä seuruun paikkaa edemmäksi oikealle kaarrellen ja otin naksun alleviivauksen avuksi tässä, eteni kivasti. Lauantaina ja maanantaina myös leikkien kaukoja, muuten ihan ok mutta seisomaan nousussa tulee kivat peruutukset, hmmm.

Eppu oli viikonloppuna miun ja Miilun reissun aikana tullut levottomaksi ja kipeän oloiseksi. Onneksi päästiin maanantaina lääkärille ja kippeehän se oli :(  Sairaslomalla nyt 10pvän ajan ainakin, antibiootiikuuria nielutulehdukseen ja eturauhanen oli myös suurentunut joten sai myös Tardak-pistoksen. Toivottavasti rauhoittuisi vähän nyt sitten, Eppu on nyt vasta älynnyt tytöt :) Verikoetta otettiin myös lisäksi toisestakin syystä, mutta toivottavasti se epäily olisi väärä, tulokset tulee vasta huomenna..