Joten alkaa meidänkin tokoilu taasen, lomat on nyt lomailtu ja koivet paranneltu jne. SM-tokot jäi tänä vuonna harmillisesti välistä kun Eppu alkoi mökillä ontumaan n. viikkoa ennen kisoja :( Mitäs opimme tästä, ehkäpä ei lähdetä rymyämään metsiin ja järveen just ennen kisoja jotta vältyttäis tämmöisiltä jatkossa..

Tänään vain leikkien läpi avon liikkeet Epun kanssa, intoa oli niin ettei meinannut pieni Kirppu maassa pysyä :D Seuruu näytti kivalta, tosi kivalta. Jäävät napakat ja nopeat, extempore tehtiin liikkeestä istuminen samaan putkeen joka myös hyvin tehty. Luoksetulon stoppireeni, ei kisamaisesti, lyhyt matka ja hieno pysähdys. Kaukot superit. Loppuun temppuilua ja haeskeltiin taas niitä kaukojen maa-seisoa, ja juu edelleenkään Eppu ei ole oppinut niitä ilman treeniä lomaillessaan joten pakko ruveta ahertaa jos yhtään meinaa avosta eteenpäin joskus ajatella yrittävänsä :P Eppu oli niin tarkkana ja kuulolla, hienosti perusasiat on hallussa ja se tekee mahtavasti, nyt hiotaan etenkin hyppy+luoksetulo kuntoon sekä treeniin ylempien luokkien liikkeet enempi nyt myös mitä aiemmin. Harmi ettei kisoihin taideta syksyllä päästä kun työt tulee just viikonlopuille pahasti :P

Kertun eläkeläisjumpassa oli kaukot ja ympäri pyöriminen, seuruukin sujui hienosti (Epun treeneihin varasti) Epun vierellä, eikun joulukatrillia tekemään ;)