Leiriltä tulleita vinkkejä kokeilemaan ;)
Kertun kanssa alkuun ohjattu alkuun täydellä matkalla joka selvästi liika vaikea nyt, K ei oo varma nyt käsimerkistä että minne pitää mennä ja kuinka kauas. Tosin nuo fifi-ohjatut on niin pienet ja vaikea nähdä nurtsilla, joten vähän turhan vaikeaa tässä vaiheessa. Helpotin ja alkoi sujumaan molemmat puolet.
Sitten tunnari, jossa uuden vinkin mukaisesti palkkasin namilla ja kehulla alkurutiinien jälkeen ja sitten vasta lähetys etsimään. Hirmu tarkkaa työtä tekee ja tarkistaa huolella, selvästi haluaa tehdä oikein joten ihan varmasti hyvä saada oloa koiralle paremmaksi tässä ja samalla stressiä alemmaksi. Oma palautui hienosti, myös vauhti oli mennen tullen hyvä vaikka nyt ei sillä mitään väliä olekaan.Vauhdin hinkuaminen sai koko liikkeen epävarmaksi ja hajalle joten nyt unohdetaan vauhdit. Toistolla aattelin että saattaa kierrosta nostaa joten laitoin oman ympärille pienet namit jotta rauhoittaisi Kn oloa kapuloilla. Olin oikeassa, oli selvästi jännittynyt ennen lähetystä ja läähätti.Palkkasin jälleen ennen lähetystä namilla ja kehuilla, oli silti hermostuneen oloinen kapuloilla mutta namit auttoi hienosti ja oma palautui jälleen hyvin.
Eppuli teki merkkiä, meni kivasti. Teki myös omatoimista merkki-treeniä kun kesken narulelulla leikkimisen pudotti sen suustaan ja meni merkille seisomaan ja kun kehuin palkkasi itsensä juoksemalla narulelulle takasin ja jälleen kunniakierrokset pitkin nurtsia. Hassu Kirppuli. Sitten pieni paikallaanmakuu, narulelu takapalkkana. Ihan ok, pysyis varmasti pidemmätkin ajat jo mutta kun se ääntely tulee niin helposti joten edetään maltilla tässä.Muutama perusasento+kontaktin pitoa josta palkaksi puunkiertoja ja narulelua, nämä hienot.
Huomenna alkaa Epulla koulu, ollaan varmaan luokan pellet ;)