Kauhean pyryn jälkeen tuli kiva sää illaksi, tosin +2 jo heti.
Ennen iltaruokaa Kerttu teki kaukojen seiso-istu vaihdot, tosin ennakoi kovasti käsimerkkiä ja etenkin menemällä maahan, hmmm. Joten muutama toisto tätä ja hyvät tuli. Eppu teki sivulle tulon ja siinä pysymisen, meni muutama toisto hälläkin jotta malttoi tehdä lopulta nätisti ja oikein huutamisen ja riehumisen ja kenguruloikkien ja vinojen perusasentojen jälkeen, kova nälkä.
Treenit  vielä illalla kentällä, mukavasti häiriöitä kun oli paljon lapsia pulkkamäessä ja lumihangessa ihan vieressä sekä lumenaurausautoja.
Kertun kanssa puunkiertoa, kivaa mutta haluaisin lisää vauhtia. Yritin pysäyttää mutta pysähdys valuu tässäkin, joten taidan vain paiskoa palloa nyt eri kohdissa tässä jonkin aikaa, suorien lisäksi ja katotaan sit jossain vaiheessa onko napakoitunut. Sit siksak-seuruuta, hienosti teki :) Palkaksi siitä palkalliseen ruutuun jonne ampas mahtavaa vauhtia. Eteenmenoja, joissa pysätyksiä eri kohdissa ja tennari lensi palkaksi, nämä kivat.
Eppu sit oli odotellessaan purrut remminsä poikki ja juuri kun Kertun kanssa lopettelin pääs kaahottaa kentälle. Sit otettiin sivulletuloja, jälleen, jotka vauhdikkaita. Mutta malttia ei juurikaan ulkona ole, haluais tehdä niin hirveesti mutta turhautuu nopeasti ja alkaa ääntelee ja riekkumaan tms. Yritin ottaa seuruuta mutta ei onnaa ees yks askel silleen kun haluaisin joten edetään nyt hitaasti ja tehdään vaan peruasennossa kontaktin pitoa ja näitä sivulletuloja ulkona näin aluksi jos vaikka se malttikin sitten pikkuhiljaa löytyisi.