Tänään Tampereella Kerttu meni kisaamaan tuomarina Marja Ala-Nikkola. Tehtiin neljässä osassa ja sekoitettuna, oli kyl tosi kivaa näin. Hääppöinen ei ollut pistesaalis, mutta koira yritti ja teki parhaansa iloisesti tehden (meillähän on nyt ollut treenit niin tauolla, joten en uskonutkaan että kummoisesti pisteellisesti menisi) ja oli todella kiva kuulla että se hyvä fiilis näkyi ulospäin myös kun tuomari kehui Kerttua ja antoi meille epävirallisesti kokonaisvaikutelmaksi 10 Nauru

Osio 1:
Istuminen 10
Makuu 0, Kerttu katseli muualle kun sanoin maahan ja meni maahan tokalla käskyllä mutta ilmeisesti ei keskittynyt tai mä jätin huolimattomasti koska nousi seisomaan heti jätön jälkeen. Loistava paikallaanseisominen :P Laitoin sit makaamaan kehässä samantein kun liike loppui jonka teki ok eli tais tulla ajatuksen katkos tms.
Osio 2:
Ruutu 0, merkille hyvin, ruutuun annoin käsimerkin joka kaartui taakseni ja sinnehän se Kerttu läks juoksemaan eli mun moka. Pysäytin ja uudestaan merkille ja ruutuun jonne sitten löysi.
Luoksetulo 6, liikaa liikkui pysäytysten jälkeen ilmeisesti.
Seuruu 6.5 tää oli ihan kamalaa, Kerttu oli kuumissaan ja/tai kierroksilla joten läähätti ja jätätti kovasti joka saa miussa aikaan sen että rupean kyttäämään koiraa ja kävelemään kohti. Täyskäännökset etenkin olivat erittäin 'ilmavia' :P
Osio 3:
Ohjattu 0, Kerttu lähti merkiltä menemään kohti keskimmäistä,sain stopattua ja uusiksi merkille ja siitä lähetys kapulalle jonka haki ok. Lisäkäskyjä sen verran et 0 tuli.
Tunnari 0, tökkäsi väärää ennenkuin toi oman.
Kaukot 8.5 liikkui eteenpäin hiukan ja ennakoi loppuperusasennon. Olin kyl yllättynyt miten siistit vaihdot Kerttu teki, en ees muista milloin ois otettu kaukoja ellei lasketa sitä että hengaa Epun kauko-treeneissä vieressä nakin toivossa :)
Osio 4:
Idari 7, jätti istumisen tekemättä, tuplakäskytin mutta seisoi vain läähättäen. Seuruu oli vähän parempi mutta ei kovin kummoista.
Metallihyppy 5, ampui hurjaa vauhtia esteen yli kapulalle sitten tökkäsi sitä kuonolla urahtaen ja jäi katsomaan mua ja mä sitten hetken päästä (odotin ilmeisesti liian kauan käskytyksen kanssa, pisteitten menosta päätellen) käskytin tuomaan ja toi hyvin.
yht 143.5p ja ei tulosta. Kerttu oli iloinen ja innokas, treenin ja rutiinin puute toki suorituksissa näkyi, mutta nyt vaan treeniä sitten :)