Kertun kanssa kisamaisuutta treenattiin, ja samalla tsekkausta missä mennään. Tein kyllä liian nopeella temmolla edelleen ja paljon tuli pohdittavaa.
Alkuun Kerttu odottamaan kentän reunalle kun rakensin kehää. Sitten kehään jossa tehtiin istuminen ja makuu, molemmat ok. Jopa maassa kyynärät vaikka märkää ja kylmää.
Siitä kehän ulkopuolelle jossa pikavirittelyt ja kehään takas seuruuseen. Seuruusta en tykännyt lainkaan, positiivista on se että näköjään sain Kertulle sen 'kisafiiliksen' päälle koska tollaista se seuruu on kisoissa melkolailla ollut. Ehkä se vire laskee makuussa niin paljon tai se on niin tuttu kisakuvio ja vuosien toistoissa jäänyt mieleen seuruu tollaisenaan Idari perään, ekassa seisomisen sijaan istumaan, seuruu ok, mukaan lähtemistä treenattava. Aika vähän tätä tehty joten odotinkin ettei kummempi ole. Luoksetulo oli super!!
Ruutuun merkiltä, ekan kerran lähti ruutuun suoraan täysillä josta kutsuin pois ja otin uudestaan. Nyt meni hienosti merkille ja siitä hienosti ruutuun. Melko taakse ruutuun pysähtyi ja ennakoi maahanmenon. Sivulle tulo hyvä. Ohjattu: lapsiperhe ryntäsi kentälle puskien takaa kun olin kapuloita viemässä joten ajatus herpaantui Kertulla, merkille meni hyvin mutta meni maahan, ei kuunnellut yhtään vaan tuijotti ihmisiä. Siitä komensin seisomaan ja hakemaan oikean. Haki hyvin, mutta pureskeli nyt yllättäen. Uudestaan lähetys merkille, jonne hienosti ja sitten helpotin niin että menin lähemmäksi ja lähetin kapulalle. Taas oikean haki hyvällä vauhdilla mutta pureskelua sivulla. Ei oo tätä pureskelua ollutkaan pitkiin aikoihin Sitten tunari, tää oli kamala, tai siis se palautus taas. Meni hienosti kapuloille ja nuuski hyvin ja otti hienosti oman jota jäi jauhamaan kapuloille ja kun käskin tuomaan niin rupes vaihtamaan kapulaa jolloinka lopetin liikkeen sit siihen. Tämä oli kans loistava demonstraatio meidän kisatunnarista, Kertulla alkaa olla lopussa kierroksia tai väsyä sen verran että tunnarissa herpaantuu. Mun moka on tässä se että ollaan paljon treenattu treenien alussa tätä eikä lopussa. Kaukot 15m päästä muuten ok, vaati tuplakäskyn ekaan siirtoon kun istui seisomisen sijaan muuten hyvät vaihdot sekä ei liikkunut.Sitten kehästä ulos ja sukkapallolla riehuntaa ja siitä repulle namipalkalle.

Nyt sitten ainakin nämä nyt ekana tulee mieleen:
- ruvetaan tekemään alkuun makuut ja istumiset
- jatketaan seuruun virittelytreeniä, seuruussa juoksusta pysähtyminen sekä täyskäännöstä, häiriöt!
- seuruuta muutenkin pohdittava..
- idarissa mukaan lähdöt ja muutenkin koko liikettä
- ohjatun pitoa, ja ohjattua merkiltä.
- merkkiä erikseen
- ruudun keskikohtaan pysähtymistä, kosketusalustan vois ottaa pitkästä aikaa
- tunnaria takapalkalla,palautus-treeniä sekä viimeisenä liikkeenä
- kaukojen tekniikkatreeniä jatketaan samaan tapaan kuin ennenkin
- luoksetulojen treeniä jatketaan puunkierroilla niinkuin ennenkin
- kisamaisia treenejä useammin

Oisko pitänyt kirjoittaa vaan että kaikkea treenattava ja ihan hirmuisesti Embarassed