Tänään pitkästä aikaa tokotreenit Kertun kanssa, hävettää edes myöntää mutta en edes muista milloin olisin sen kanssa viimeksi treenannut d050.gif. Toki silloin agilityn yhteistyö-testissä tein kontakti ja odotustreeniä mutta ei sen kummempaa. Testissä meni hienosti, päästiin vihdoin ja viimein agin alkeiskurssille e035.gifk025.gifs020.gif .
Kuulumisia: Kerttu on nyt käynyt YESillä Anna Hielm-Björkmannilla, joka löysi lantioalueelta selvästi kipua aiheuttavaa ongelmaa jota on nyt kahdesti hoidettu akupunktiolla. Toka kerta auttoikin jo selvästi, koko koira oli ikäänkuin kevyemmän ja rennomman tuntuinen ja pirtsakampi, häntä heiluu enempi sekä luuta esitellään taas entiseen tapaan. Nyt sit jatketaan akupunktiota ainakin toistaiseksi, seuraava kerta 8.11.07.Helpottavaa tietenkin mulle että sieltä selvä ongelma löytyi koska tuntui niin oudolta Kertun ärtyisyys, tietenkin aika näyttää onko se terävyys ja ärtyisyys ihan oma ihana lisäys vaan joka ei liity kipuihin ,mutta toistaiseksi näyttäisi menevän käsikädessä kivun kanssa koska Kerttu on rennompi nyt kaikkialla muualla.
Tänään 'halli'treenit Konalassa. Mua häiritsi paljon se ahtaus. Siis seuruuta jossa ajoittain edisti, sitä hinkkasin, ja askelsiirtymiä. Kyllästyin nopeasti, ei ollut tilaa kuin kävellä suoraan n.10m käännös ja taas suoraan 10m, niin tuntui että en keksinyt mitä hemmettiä treenaisin. Otin kaikki jättöliikkeet nopeella palkalla, kaikki jees. Ruutua sieltä 5 metrin päästä, jees. Makuuta, kaikki jees. Hyppynoutoja useita toistoja vinoilla heitoilla puulla sekä metallilla, nämä jees. Kaukoja, liukas pohja muuten jees.
Taidan ottaa Epun sinne ens kerralla ja Kertun vien sit Purinalle treeneihin.
Vähän jännittää miten ihmeessä tuonne mahtuu 8 koirakkoa treenaa sitä agia sinne parin viikon päästä, yksitellen ollaan aitauksessa mutta on todella ahdasta siinä kahvilatilassa odotella omaa vuoroaan...
Sit menin agi-puomia ottaa lopuksi ja siinä ahtaudessa iskin pikkuvarpaani (ei saa olla kenkiä siel) täysillä siihen joten nyt sit ei kärsi kävellä kunnolla ja koko ajan jomottaa... äh.
Universumi yrittää ohjata meitä pois harrastuksista a015.gif