Jep eli kisat Korsossa tänään Epulla, ja meni persiilleen. Kierroksia miljuuna, joten keskittyminen hukassa sekä ääntelyä ja läähättämistä paljon ja mm. repi mun numerolapun irti :P Yritin kovasti liikkeiden välissä olla itse hyvin rauhallinen ja palkkasin rauhallisesti silittelemällä mutta noup ei auttanut juurikaan.

Makuu 6,  hyvä maahanmeno ja makuu, harmi vaan että vinkui koko makuun.
Seuruu 7, tuomarista seurasi kivasti mutta kierroksia niin paljon joten keskittyminen herpaantui siellä täällä. Mun mielestä kamalaa kaahotusta ja ei edes tuon 7 arvoista...
Liikkeestä maahanmeno 0, seisoi ja läählääh kierroksia tuhatmiljoonaa..
Luoksetulo 5, tuli läpi tuhatta ja sataa
Liikkeestä seisominen 8, ois pitänyt pysähtyä vielä nopeammin sekä lopun perusasento oli vino.
Nouto 7, pyöritteli kapulaa sekä nousi seisomaan luovutuksen jälkeen.
Kaukot 7, nää oli hienot! Harmi että ennakoi sivulle istumisen sekä yhdessä maahanmenossa ennakoi aavistuksen kun mä käskytin hieman aiemmin kädellä ennenkuin äänellä..
Hyppy 0, kierroksia ihan kamalasti kaahotti yli ja kävi tsekkaa laudat esteen vieressä ja kävi maahan mutta koska oli esteen vieressä niin eipä siitä oikein takas hypätä.
Kokonaisuus 9, tuomarista kivasti tekee ja on hurjan innoissaan mutta tänään kierroksia pikkaisen liikaa...
Yht. 107p ja III-tulos. Tuomarina Kaisa Lähdesmäki.

Tyhmä ohjaaja oli vissiin treenannut koiraa vähän liikaa ja hinkkausta ennen kisoja treeneissä, joten en oo yllättynyt että koira oli noin kierroksilla. Eppu käyttäytyi aikalailla samaan tapaan kuin ekoissa ALOn kisoissa jolloin ennen kehään menoa tein miljoona asiaa ennen, tyhmää joo, menee vaan tovi että oppii taas uuden kisakoiran kotkotukset.
Erittäin positiivista oli se että kierroksista huolimatta, ikinään ei oo noin kierroksilla ollut ennen, onnistui nouto eli ei varastanut ja kaukot  joissa ei tullut jumittumista missään vaiheessa.
*Vielä on matkaa EVL:aan* niinkuin harjoittelija-tuomari tokaisi mulle, jepjep tattista vaan, no shit Sherlock :P