Miilun treenit, odottelutreeniä todella tarvitaan, (arvioin odotteluajan väärin joka olikin sitten liian pitkä Miimusen osaamistasoon) meni säheltämiseksi ja lumen syömiseksi joten sitten kun oli suht ok hetken aikaan niin autoon, ois vaan pitänyt tehdä se paaljon aiemmin.Noh.. Tehtiin sivulletuloja, jotka meni melko ok ja sitten pupsiluoksetulo joka ok. Leikkimistä tehtii erikseen, nyt sujui todella hyvin vaikka vain yhdellä lelulla. Odotellessa omaa vuoroamme tehtiin seuruuta kaartaen oikealle, alkaa näyttää paremmalta pikku hiljaa.

Epun labroissa kilpirauhasarvot olivat onneksi ok, mutta Epun vointi on ennallaan eli levoton mutta kuitenkin tosi väsynyt ja juo nyt enempi. Voihan se olla että Tardak-pistos ei ole vielä vaikuttanut tai ab-kuuri väsyttää, mutta huolettaa :( Epulla on myös omituisesti karvat hävinneet puolen vuoden sisällä kuonon päältä ja silmien ympäriltä. Huomenna taas jutellaan lääkärin kanssa ja mietitään mitäs sitten tehtäis/tutkittais..
Kerttu myös varoo vasenta etutassuaan ja se tuntuu olevan kipeenä, joten siinäpä sitten seuraava lääkäriajan varauksen aihe :(