Treenailtu on, semmoista pientä.
Tänään illalla inspiroivan puhelun jälkeen pitkästä aikaa mentiin kentälle treenaa.
Eppu
teki alokkaasta seuruuta sekä jättöliikkeet, oikein hienot. Ei ääntelyä ja mainiota työskentelyä. Taukoilujen jälkeen odotin että sieltä ois unohtunut yhtä sun toista sekä ääntelyä innokkuudesta mutta Kirppu jaksaa yllättää :)
Kerttu teki seuruuta, jossa palkkailin eri kohdista. Hienolta näyttää. Sitten Idari joka oli super! Luoksetulon veti läpi,vaikka jätin narun takapalkaksi, ilmeisesti suullinen käsky ei vaan toimi vielä. Pitää pohtia jatkanko käsimerkillä joka ok vai ruppeenko hinkkaamaan tuon suullisen kuntoon. Tehtiin sitten  puunkiertoja seisomis-stoppauksilla alkuun käsimerkillä ja sitten suullisena ja naru palkaksi samantein. Nämä hyvät.
Molempien kanssa pitää aloittaa nyt paikallaanolojen tehotreenailu, Kertulla varsinkin istu+makuut sekä niiden eri variaatiot kun nyt selkeesti viime kisojen perusteella ongelmia näissä.Syynä ilmeisesti se että Kertulla on niin voimakkaasti päässä se että mitä makuun jälkeen tehdään kisoissa (eli mennään pois kehästä palkalle...) ja nyt sitten istuminen sekoittaa sitä ja kun Kerttu on erittäin itsenäinen ja itsepäinen luonne niin tykkää tehdä omat ratkaisut tässä (-kin) asiassa.. Nojoo, näin mä arvelen voi kun voiskin tietää mitä sen päässä liikkuu ;)