Kerttu kävi kokeilemassa tänään Lahdessa, kauas jäätiin pisteissä ja maahanmenot oli tänään todella hukassa ja merkit oli mun makuun tosi huonot (ravilla löysästi merkille) etenkin kun tietää miten K ne osaa tehdä.
Hirmu hyvä fiilis kuitenkin, koska nyt pitkän tauon ja akupunktioiden yms jälkeen ei olla treenailtu vielä kunnolla, joten ei kauheen suuria odotuksia ollutkaan. Isoin plussa oli se, että eron huomasi todella selvästi koirassa ja sen tekemisissä eli Kerttu on oikeesti kunnossa Very Happy
Ruudun jälkeen koko homma alkoi toimimaan hienosti (tehtiin liikkeet neljässä osassa), joko mun jännitys läks poijes tai sitten koira pääs vireeseen. Ehkäpä meijän ongelma on tuossa virittelyssä
Tuomarina Hannele Pörsti ja liikket tehtiin 4 osassa: 1. paikallaanolot, 2. idari, 3. seuruu+luoksetulo+ruutu, ja 4. noudot+tunnari+kaukot.
Istuminen 10
makuu 0, nousi seisomaan ja oli sit siinä 4min.Tää on mysteeri.
Idari 0, makuuseen+istumiseen lisäkäskyjä. eikä se seuruukaan kovin hyvä ollut.
Seuruu 6.5 kamalaa, mä jännitin ihan kamalasti ja oli väljää ja välillä jätätti.Lopussa petrasi kyl hienosti (mä varmaan aloin hengittää normaalisti silloin..)
Luoksetulo 8.5 ihan jees, ois voinut olla reippaampi ja seisominen napakampi.
Ruutu 0, hienosti ruutuun mutta ei mennyt maahan kuin vasta kolmannella, tää vko ollaankin reenattu ruudun keskikohtaa pelkästään joten eipä ylläri.
Ohjattu 10, merkki oli huono, ravasi ja kaartoi oikealle kohti kapulaa. Pyöritteli pikkusen kapulaa suussaan.Aika hienosti kuitenkin kun on ollut hukassa koko liike välillä :).
Metalli 9.5 aika jees
Tunnari 0, oma löytyi mutta jäi pyörittelemään sitä ja annoin lisäkäskyn sit palautukseen ja vielä pudotti kapulan sivulla ollessa. Ottaako Kerttu kierroksia noudoista liikaa vai oisko vaan epävarmuutta?
Kaukot 7, hyvät vaihdot mutta liikkui eteenpäin about 30cm. Treeninpuutetta tässäkin.
Yht 170p ja ei tulosta. Eikun vaan treenaamaan Wink