Molempien kanssa iltapäivälenkillä poikettiin kentälle treenaamaan.
Eppu teki oikein mukavan näköistä seuraamista, käännökset jees myös. Auttelin vasemmalle enempi. Sitten pikkuriikkinen makuu, jossa helposti ääntä tulee ja menee. Ei mitään käkätystä tms vaan sellaista pientä pihinää ja välillä pientä öninää. Pitää miettiä miten tätä lähtee enempi tekemään..Sitten liikkeestä seisominen+liikkeestä maahanmeno, autettuina ihan jees.Mun pitää tehdä joku ihan kunnon treeni-suunnitelma Epulle.
Kerttu teki virittelyjen jälkeen seuruun alkuosioita, eli pa+valmis-sana+palkka, 1askel+palkka, sivulletulo+palkka. Sen jälkeen jättöliikkeistä seisomista, kaikki tosi jees sekä maahanmeno joka hyvä myös. Luoksetulon treeniä niin, että jätin seisomaan ja siitä kutsuin sivulle, hienosti laukalla hyvin sivulle sekä sen jälkeen maahan ja siitä sivulle, tämäkin hyvä. Sitten puunkiertoja ja stoppauksia väliin, stopit löysiä joten tehtiin sitten kiertoja sekä pallon paiskontaa vaihdellen Kn taakse sekä mun taakse.
Vielä ois tarkoitus tunnari käydä Kn kanssa tekemässä iltalenkin yhteydessä.

Iltatreenit Kn kanssa
Virittelyjen jälkeeen ohjattu+merkki ekaks merkki+palkka ja sen jälkeen merkki+ohjattu (vasen) kokonaan joka hieno.Merkkiä jälleen hinkattiin ja sen jälkeen vielä koko liike, oikean haku, jossa ekaks harhautui vasempaan. Nostin kapulat uudestaan jolloinka oikea ongelmitta pari toistoa jonka perään jälleen vielä merkki pelkästään. Hieno treeni vaikka häiriötä oli yht'äkkiä hurjasti kun lapsia ryntäsi kentälle leikkimään. Loppuun tunnari, eka kisamainen tämä tosi hyvä kaikinpuolin. Tokassa laitoin nakkikupin takapalkaksi, joka liian hyvä palkka tänään vaikka iltaruuankin oli jo syönyt, kävi tönimässä oikeaa ja tuli sivulle ja kovasti yritti malttaa tehdä töitä tunnareilla ja lopulta onnistui tuomaan oikean. Ihan jees, kun ei kumminkaan vääriin koskenut. Sit JOS omistaisin aivot niin olisin lopettanut tähän tai tehnyt ekstra-helpon mutta ei, tein siis vielä kolmannen joka kisamainen ja tässä sitten maisteltiin kaikki läpi ja tuotiin oma lopulta sivulle. Otin sen enkä sanonut  mitään ja otin lopuksi vain oman hakemisen jossa sitten kovat kehut ja sukkapallolla palkkaus. Kierroksia liikaa ja enpä älynnyt tehdä lopputoistoja sen mukaan, eiköhän se tästä.