Aamulla Kirppu treenasi ruutua ja ohjatun suuntia mutta meni ihan höseltämiseksi joten peli seis ja kotiin miettimään uusiksi ja vielä helpommiksi treeniä. Kerttu ei kerinnytkään sit treenata aamulla koska vauva heräsi kesken treenien vaunuissa.

Iltapäivätreenit oli todellakin Kirpun treenit, ei siis mun ja Kirpun vaan pelkästään Kirpun. Ainakin jos Kirpulta kysytään.
Eli Eppu-Kirppunen teki tunnaria, vasta aloitellaan opettelua eli oman etsintää puskasta jotka meni hienosti. Oma löytyi ja sen sylkäisi mulle jatkaen juoksua ruutuun ja merkille josta sitten mun karjaisun jälkeen aina tuli ohimennen sutaisemaan taas uuden toiston tunnaria onnistuneesti ja palkkasi itsensä jälleen ruutu+merkki juoksulla. Hemmetin apina, se vaan menee tuhatta ja sataa ja sitten jossain vaiheessa tottelee. Nyt alkoi jatkossa tiukempi kuri tässä asiassa, enää en jää huutelemaan vaan haen sen sieltä ja remmiin kiinni ja treenit loppuu siltä erää siihen. Samoin pitää ruveta tekemään Epulle ruutua ja merkkejä häiriöiksi treeneihin ja etenkin niin että ei tehdä merkkiäja/tai ruutua lainkaan, se on niin hulluna niihin. Tehtiin vielä metallinoutoa muutamat toistot,jotka ok ja sitten sai ihan käskyllä juosta lelulle ruutuun. Eppu hillui kentällä sitten vielä omiaan mutta totteli hienosti kun tuli toinen koira irti kenttää kohti.
Kerttu teki myös ruutua, hinkattiin keskikohtaa ja laitoin kosketusalustan ruutuun helpottamaan. Hienot toistot, loppuun vielä yksi maahanmenoon saakka. Lopuks metallinoutoa jossa eka meni pelleilyksi ja toka ok. Tarkoitus oli vielä tehdä ohjatun suuntia Kertun kanssa, mutta Eppu oli syönyt siinä vaiheessa jo molemmat remmit poikki, ihan pikkasen kierroksia,  niin lähdettiin kotiin vielä kun oli remmeissä vähän jotain jäljellä.

Iltatreenit:
Kerttu teki metallihyppyä, hyvät toistot. Kaukoja, palkkaa joka vaihdolla, hyvältä näyttää.
Eppu teki hyppyä, hienot. Avon kaukot, palkka joka vaihdolla, oli tosi hienot ja sitten noutotreeniä puukapulalla sekä metallilla, meni jees mutta nyt pitää ruveta treenaamaan pidempää pitoa.