Tän päivän treenaukset kotikentällä, ihanaa kun on +8 ja kentällä ei enää lunta eikä vettä.

*Ruutu: otin namittomaan ruutuun alk. 3 metristä ja viimeiset n. 8metriä. Kaikki hienosti. Kävelin perässä kun Kerttu oli lähtenyt juoksemaan ruutuun ja kun oli matolla komensin seisomaan ja naksautin ja menin maton päälle antamaan namit. Kaikki tosi jees.
* Metalli, tänään sit tässä kunnon örinää ja kapulan pyörittelyä. Lisää treeniä vain, ja etenkin ulkona.
* Kaukoja. Ensin ainoostaan maasta seisomaan nousua, aloitin 0,5 metristä ja lopetin n.2 metriin. Kaikki tosi jees, namit Kertun takana jonne naksautuksen jälkeen vapautin. Sit otin maa-seiso-maata, pari toistoo joutu ottaa läheltä koska seisomasta maahan mennessä tapahtui kunnon eteneminen, nopee hokaaminen tässä tapahtui Kertulla ja loput meni tosi jees ja pääsin ottaa välimatkaa n.1,5 metriin. Mahtavaa! :)
* Tunaria: ensin piilottelin omaa nurtsille, Kerttu tosin söi vaan ruohoa mieluummin, mutta lopulta onnistuneet suoritukset. Lopuksi kisamaisesti tunari, haisteli rivin päästä päähän ja toi hienosti oman! :) Tätä pitäis nyt vaan ottaa useasti jotta ei pääsis unohtumaan. Samoin tunnarikapulan pitoa pitää harjoitella kun sitä on näköjään tosi kiva rouskutellla samalla kun tuo.