Tänään Kertulla treeninä pääsykokeet treeniryhmään. Paikalla 8 eritasoista koirakkoa ja jokainen teki seuruuta vapaavalintaisen pätkän sekä luoksetulon. K teki ihan ok molemmat, mutta (suorassa) luoksetulossa vaihtoi raville puolivälissä matkaa sekä huolimattomasti sivulle jonka korjasin. Sitten tehtiin 2 kertaa koirakoiden ympäri pujottelut jotka menivät hienosti. Loppuun vielä luoksepäästävyys jonka K teki tyypilliseen tapaan eli kiipesi syliin antamaan pusuja. Koesuoritusta ei niinkään katsottu vaan yhteistyötä, käsittääkseni.
Paljon hyvää harjoitusta taas odotteluun, palkkailin paljon nätisti odottamisesta, sekä kivaa häiriötreeniä todella pitkästä aikaa. Ihmeen paljon jännitti!
Saas nähdä huoliivatko meitä :)

Sitten tehtiin vielä ennen lähtöä hallin ulkopuolella tunnaria, eka jees, tokalla joku ihme ajatuskatkos, otti oman mutta laittoi sen sivuun odottamaan jonka jälkeen alkoi tarkistamaan kapuloita ja sitten touhusi siinä jo sen verran että pistin homman seis. Uusi yritys uusilla kapuloilla ja nyt taas hyvin, kehut ja palkka samantein nyt kun otti oman jotta varma onnistuminen.