Nyt on korkattu voivottelu, toivottavasti loppuis melko pian ja pääsis Erikoisvoivotteluun ;) eheh...
Kisat Hyvinkäällä, jälleen suopean tuomarin hellässä arvostelussa, eli Kaisa Poutanen.
Kertun kanssa meni ihan kivasti, pari haukuntaa tuli mutta nopeasti sain asian ohi vietyä ja muutenkin oli paljon rennompi koira. Kehässä myös energiaa riitti, tosin ihan valtavasti otti häiriöitä (ja lähti valtavasti myös pisteitä tästä syystä...) muitten kehien liikehdinnästä, siitä että tuomari&liikkuri olivat melko lähellä koko ajan ja ohikulkevia ihmisiä piti katsella jne. Ei mitään sellaista kyttäämistä, lähinnä jäi katsomaan vaan jotain ja sen jälkeen oli 'ai sanoit sä jotain?'..Myös tuntui että koira oli vähän ihmeissään että tämmöiset liikkeet tehtiin nyt kehässä, mut kiva fiilis jäi kisasta. Etenkin kun vielä lopuksi pystyttiin seuraamaan palkintojen jakoa ja ihmiset taputti ja Kerttu ei haukkunut, josta sitten runsaasti palkkailin :) Pienet ilot mulla ;) Kertulla siis joskus tapana jos käy kierroksilla ja/tai on tylsää ruveta haukkumaan taputuksia.
Makuu 4min: 10.

Seuruu:
6,5. Jäi tuijottaa liikkuria hurmoksessaan ja jouduin heti alkuun käskyttää lisää, parani huomattavasti loppua kohden ja tykkäsin kovasti. Vikassa täyskäännöksessä jäi taakse ja jäi taas katselee jotain jolloin jouduin käskyttää lisää. Hymyillen tehty suoritus ja virheistä huolimatta mun mielestä aika jees suoritus. Juoksussa edelleen väljyyttä ja se alku tosiaan oli sellaista haahuilua. Mutta viime sunnuntaiseen verrattuna parempaa. Skarppas kovasti askelvaihtojen jälkeen.Ja taas se mun vasen käsi on jumittunut paikoilleen..Mitenkäs tästä sais 9-10 suorituksen :raaaps:
Liikkeestä istu:7- eiliset treenit onnistui hienosti vihjeen avulla (rapsutan takamusta ennen liikettä, tattis vinkistä Manta) mut nyt ei oikein onnistunut, jouduin tuplakäskyttää.Sit tais olla vähän liian myöhään tuplakäsky kans.
Luoksetulo 0: harmillinen luoksetulo, aloitti ravilla ja pysäytys äänellä ihan jees ja nopee. Sen jälkeen nosti laukan ja siitä äänikäskyllä maahan mikä kans jees. Mut sit kehän läheltä käveli nuori tyttö jota K alkoi tuijottaa, ja meni sit viimeiset käskyt ohi korvien. Harmi koska muuten nyt ainakin jotain olisi tullut.
Ruutu: 0. Paska ruutu, Kerttu jälleen tuijotti liikkurisetää ihastuneena ja en saanut sitä mitenkään tsekkaamaan 'ruo' käskyllä törppöjä. Lähti kuitenkin tokalla käskyllä, tosin ravaten aluksi ja sit laukkasi mutta sit viereisessä kehässä samaan aikaan lähti Toffe tekemään luoksetuloa ja K pysähtyi ihmettelmään sitä. pöh..
Hyppynouto: 5. Taas tokalla käskyllä vasta yli, kolautti jalkaansa esteeseen ja vähän löysä palautus. Jälleen ihmeteltiin ympäröivää maailmaa...
Metalli:6,5. Jälleen tokalla käskyllä hakemaan koska katseli jonnekin ihan muualle kun eka käsky tuli.. Sit metalli suussa jäi taas katselemaan että ketäs tääl onkaan tullut kisaamaan-..
Tunnari:7,5. Jälleen tokalla käskyllä hakemaan koska katseli jonnekin ihan muualle kun eka käsky tuli. Oman otti, varmisti viel nuuskimalla paria kapula suussa mutta ei onneks venkslannut. Oman toi, eikä pudottanut. Melkoinen kapulan pyörittely suussa kävi mut pysyi siistinä kuitenkin.
Kaukot 8: maahan kun jätin ja kävelin pois koiran luota sain huomata että se ei lainkaan katso miuta vaan jotain ihan muuta taas joten tais 2 tai 3 käskyä tulla ennen kuin sain sen siirtymään ekan kerran. Sit menikin hienosti, siisti ja melko nopsatkin siirrot ja ei liikkumista. Tosi jees :) Itse yllätyin kuinka nopeeta ne vaihdot tuleekin, hyvä että pysyin ees ite perässä.
Kokonaisuus. 7. Tuomarista Kerttu oli ihana ja antaisi 10 jos vois antaa omaperäisyys ja hauskuus pisteitä. Sanoi että koira näyttäis osaavan ihan hienosti mutta tarvii tuommoisen 'alert' käskyn ennenkuin toimii ja kiinnittää liian paljon huomiota ympärillä oleviin ihmisiin.
Yhteispisteet 181,5 ja ei tulosta.