Janakkalan kisat takana, yht 178p. Odottelu meni paremmin kuin yleensä. Vähän ennen kehää alkoi kyttää joitain koiria, haukkui ja irokeesi pystyssä. Ja joku auto oli kans tosi epäilyttävä kehän reunalla...
Seuruu: meni ihan jees, kisasuoritukseksi tosi jees. Vähän väljyyttä juoksussa yms pientä hiottavaa. Suurin ongelma oli kun jotain hässäkkää tapahtui kehän reunalla jota pysähtyi kyttäämään ja haukkui. Sitten taas meni ok kunnes taas sama juttu. Eli jouduin käskyttämään näissä kohdissa.Eli tästä 7.
Makuu. tuijotti liikkeenohjaajaa joten käskyt meni ohi, kolmannella maahan mutta tuomari ei kuullut joten tästä 9. Pysyi hienosti maassa.
Liikkeestä istu: ei seurannut kontaktissa, oikea paikka kuitenkin. Hitaasti istui. tästä 9.
Luoksetulo: jälleen jotain kummaa kehän reunoilla. Kaksi käskyä maahan ja oli siitä noussut istumaan kun käännyin ja sen jälkeen läpi juoksu. 0.
Ruutuun meni ihan kivasti mutta maahanmeno konstikas, jälleen jotain piti kytätä kehän reunalla joten jäi sellaiseen melkein maassa asentoon. Loppuosa hyvä. tästä 5.
Hyppynouto: heitin vinoon ja Kerttu kiersi takas tullessa. Tarttui kuitenki hienosti kapulaan ja toi hyvin. 0.
Metalli: muuten hyvä mutta juos metallin ohi ja jäi katselee. Lisäkäskyt ja pisteitä 6.
Tunari: hienosti meni ja haisteli ja otti. Mutta jäi seisomaan ja syömään kapulaa. Taas lisäkäsky ja pisteitä jäi 5.
Kaukot: Ennakointia. 7.
Kokonais. 7. Tuomaria nauratti kovasti ja tokaisi että on se aika persoona ja vois luulla urokseksi kun noin vahtii ympäristöään ettei malta töitäkään tehdä..
Jep jep......On aikas selvää mitä treenataan jatkossa *huokaus*