Päivällä molemmat teki metallin nostoja, hyvin meni.Epulla vielä pieni aika.
Iltatreeneissä:
Eppu teki paikallaanmakuun joka ok. Jäävät (maa+seiso) jossa vahvistelin paikoillaan pysymistä vaikka hyörisin minne, meni ok. Seisomisessa hieman kääntyi kun menin taakse, mutta korjaantui sitten.
Avon kaukot
matkaa n 1.5m, meni ok vaikkakin ekana takapalkkana ollut pallo sai aikaan ääntä joten loput kaukot tehtiin rauhallisesti taskusta palkaten. Luoksetulo nyt hyvä, pieni käsiapu vielä lopussa. Ruutua, alkuun tyhjään lähetys joka ei hyvä, pyöri vaan ja tarjosi stoppia, sitten palkkaruutuja useampi. Seuruuta pidempi pätkä ja juoksussa kaikki käännökset, nyt parempaa ja vasemmalle käännökset sujui paljon paremmin. Loppuun vielä leikittiin luoksetulon seisomaan stoppausta.
Kerttu sai tehdä palkkaruutuja ja sen jälkeen seuruuta joka tuntui ihan kivalta. Sitten tunnari joka ihan super! Tarkoituksella halusin nyt hetsailla vauhtia ennen tunnaria. Luoksetulo takapalkalla, alkuun tarvitsi useamman käskyn kun jauheliha houkutti mutta sen jälkeen teki hienosti. Takapalkkaa ei oo ikuisuuksiin tässä käytetty joten taisi olla vähän hukassa alkuun. Kaukot myös takapalkalla, alkuun 10m mutta liikkui eteenpäin s-m vaihdossa joten kaksi toistoa tehtiin sitten parin metrin päässä jolloinka ok. Tekniikkatreenikuurille vaan.
Illalla vielä Eppu teki pari liikkeestä istumista toimii hienosti pienellä avulla. Hienoa :)