Koulupäivä molemmilla
Kirppu teki paikallaanmakuu-treeniä vuoroa odotellessa ryhmätovereiden kera. Tämä alkaa sujumaan pikkuhiljaa :). Hienosti pysyi maassa vaikka ohi meni mopoja sekä heppoja, ja ennenkaikkea oli hiljaa!:) Sitten treenailtiin liikkeestä seisomista narulelu takapalkkana, toimii hienosti! Sitten oppitunnille halusin katsoa hyppyä jälleen, hakusessa edelleen mutta eipä sitä olla nyt tehtykään mutta hyvä oli muistella.
Luoksetuloa,
tässä pitää harjoitella pysymistä ja odottamista nyt paljon, pieni Kirppu tuli naama loistaen luokse jo ennenkuin olin kääntynytkään. Ruutua harjoiteltiin niin että kävin ruudussa kehumassa hienoa ruutua ja lähetys ruutuun ja naru ruutuun stoppauksen kanssa yht'aikaa, meni kivasti :)
Kerttu teki metallihypyn, jotta voitais tsekata sitä otetta. Harjoiteltiin sitä että otan molemmilla käsillä nyt kapulan sekä niin että vien kapulalle kädet mutta K pitää silti. Meni hienosti, ekan kerran löysäsi otetta kun vein kädet kapulan lähelle mutta kun heti vein kädet kauemmaksi niin tiukensi otteen, hienoa! Idaria tsekattiin miltä näyttää nyt, oikein hieno ja ei kääntymistä seisomisessa enää. Loppuun ryhmän kanssa istuminen joka hyvä sekä paikallaanmakuu jossa mun oli tarkoitus käydä vain piilossa kääntymässä ja palata palkkaamaan mutta K nousi seisomaan ennenkuin olin edes piilossa. Voi itku. Uusiksi ja kävin palkkaa pari kertaa ennen piiloon menoa mutta kyynärät nousi ilmaan.Äääh.
Pitää nyt pohtia mites tätä nyt tehdään, taitaa olla vain että nyt tehdään paljon istumista+makuuta sekä vaikka istumisia ja kolme makuuta peräjälkeen jotta ei ihmettelisi enää vai mitenkä...Jokatapauksessa pitää nyt saada seisomaan nousut pois ja onnistumisia heti ekalla kehiin tässä jotenka pohdintaa..
Omatoimisesti treenailtiin vielä sivustalla paikallaanoloja odotellessa Luoksetuloa ja suullinen käsky seisomiseen, meni ihan hyvästi. Kertulla vaan vauhtiin vaikuttaa heti jos ottaa monta suoralla pätkällä vaikka otetaankin läpijuoksuja väliin joten tehtiin sitten puunkierroilla lisää jotka jees. Kaukot tosi jees. Merkki+ruutu (vasen,taas) hienot merkit ja ruutuun juoksut, mutta heitti jälleen ulos itsensä ruudusta stopissa joten hinkattiin keskikohtaa ja loppuun uusiksi joka hieno. Pitää ens kerralla kun ruutua tekee niin pistää kosketusalusta heti alkuun sinne ja tehdä sen kanssa nyt toistoja.