Viikko käyntiin vapaiden ja Joensuun reissun jälkeen. T ja V lähtivät mukaan ja T videokuvaili.
Kertun kanssa seuruuta ensin pätkä. Perusasennot muuten ok, mutta 4kertaa pysähtymisessä liian edessä sekä sivuaskeleet vasemmalle jälkeen liian edessä jotka korjasin sekä peruutuksen loppu-pa vino.Sekä mun vasen käsi helposti tekee apu-liikettä taaksepäin peruutuksessa. PA jumppaa vaan sekä huomioida noita käsieleitään enempi. Hidas kävely vois varmaan olla hitaampikin tai askel lyhkäsempi, siinä käännös oikeaan väljähkö ja yks täyskäännös meni vähän sinnepäin. Muuten ihan jees, juoksupätkä kivan näköistä ja muutenkin ihan kiva seuruu kokonaisuutena, paikka ja kontakti kivat.
Mulla on ihan liikaa tuota vasemman käden elehdintää ja kropan heiluntaa liikkeiden alussa, auttelen sivulle tulossa yms tosi tarpeellista Rolling Eyes
Ruutu jälleen ekalla kertaa suoraan ruutuun, joka oikealla puolella. Toistolla ok, tosin jostain syystä tarjosi istumista merkillä ja ruudussa. Huomasinpa käyttäväni sekä 'top' ja 'seiso' käskyä merkillä ja ruudussa..ääh. Toistolla lopuks sit ok koko liike.
Luoksetulo. Pysäytykset venyivät ihan liikaa. Tehotreeniä näihin.
Ohjatussa Merkkitreeniä. T kävi viemässä kapulat. Kapulat vetää voimakkaasti puoleensa, ja K on etenkin oikeaan puoleen jumahtanut. Tehtiin merkkiä pelkästään paljon, sukkapalloa palkaksi merkille. Sitten muutama lähetys oikealle mikä ihan ok. Vasen selvästi vaikeampi, mutta hokas nopsaan ja saatiin sekin onnistumaan. Itellä vähän sellainen olo että koira menee säkällä, joten taidan ottaa nuo suunnat vaikka kosketusalustoilla treeniin, ei siitä haittaakaan ole.
Tunari lopuksi, hieno suoritus vaikka yht'äkkiä olikin räyhäkoiria lähistöllä useampia. Palkaksi takapalkalle sukkapallon kimppuun. Yksi toisto perään jossa mun keskittyminen herpaantui, K teki hienosti mutta en ollut varma toiko oikean, raskaana olevan ajatus katkeilee kuulema helposti Rolling Eyes Tän jälkeen otettiin vain oman piilotus ja taas takapalkalle siitä.
Vähän jotenkin sähellys treenit vaikka kivaa olikin, mutta ois tosiaan pitänyt tehdä vain pala-treeniä eikä kokonaisuuksia vaikka nyt olikin se videokamera messissä. Oma moka kun en tehnyt kunnolla treeni-suunnitelmaa ennen kentälle menoa.