Ihanaa kun maa ei oo enää velliä, tosin ottaa päähän tää pimeessä reenailu. Töissä ollut rankka viikko joten iltatreenit pimeässä ja mudassa oon suosiolla jättänyt väliin, plus pahalla tuulella ei olekaan järkeä treenatta.
Iltatreenit sit nyt virkeempänä
Eppu aloitti, otin seuruuta alkuun yritin että hitaasti/normaalisti pari askelta mutta toinen söhelsi yli metrin edellä koko ajan joten aattelin että nyt loppuu tää koska Eppu myös turhautuu helposti tässä kun ei onnistumista pääse tulemaan. Joten nyt ei toistaiseksi hinkata paria seuruu-askelta vaan runsaasti palkkaan kun tulee sivulla oikeassa kohdassa, tää auttoikin jo nyt ja kivasti alkoi maltti ja paikka jalan vieressä löytymään. Sit seisomaan pysähdystä, ei edistymistä tässä,joten jatkoin harjoittelua niin että tulee mukana ja pysäytän seiso-käskyllä ja nami suuhun ja pidemmän pikkuhiljaa sitä aikaa kun nami tulee käskyn jälkeen.
Lopuksi vähän 'ruutua', kun olin sen jo Kertulle rakentanut, eli namikuppi ruutuun sekä sinne lähetystä. Aion todennäköisesti opettaa ruudun Epulle samoin kuin Kertulle, eli kosketusalustalla (jos nyt tuolle mitään voi opettaa samoin kuin Kertulle Rolling Eyes ) mutta olipahan hauskaa juosta lujaa namikupille Mr. Green

Kerttu teki sekamelska-treenin eli mie improvisoin vähän turhankin paljon tänään mutta olipahan hauskaa Laughing Eli liikkestä istuminen josta palkka ja lähetys ruutuun jossa seisomaan ja maahan ja kävin ruudussa palkkaa narulelulla. Ruudusta leikin jälkeen sivulle ja liikkeestä seisomaan ja siihen jättö ja kävelin n.20m ja luoksetulo pysäytyksillä jotka hienot paitsi että annoin maahan menossa sekä käsi että suullisen käskyn. Tästä narulelua palkaksi ja sitten sai riehua pitkin kenttää narulelun kanssa josta sitten suoraan sivulle ja tunnari joka aivan loistava!
Lisää ruutuun lähetyksiä muutama pelkillä stopeilla jotka buenot sekä vimppana kisamainen, joka hieno. Lopuksi intouduin tekemään merkkiä, jotka hienot sekä törpön kiertoja pitkällä matkalla jossa välillä suoria ja välillä stoppeja, nämäkin hienot! Very Happy
Eppu söi taas remmin (onneks vanhan ja huonon mut silti) poikki odotellessaan Rolling Eyes