Kertun kanssa tänään harkkakisakurssilla
Alkuun ryhmässä istuminen+makuu. Istumisessa meni mun hökeltämisen takia ekalla istu-käskyllä maahan josta takas toisella. Istuminen ok. Makuu ok muuten mutta liikkurin tullessa kohdalle tarvitsi tokan käskyn maahanmenoon.
Sitten yksilöliikkeiksi olin valinnut seuruun joka hyvä, saatiin oikein hyvää palautetta tuomarilta ja tykkäsin itsekin että oli hyvä. Tämä on edistynyt hurjasti :)
Sitten ohjattu merkille meni tokalla käskyllä (näytin myös käsimerkin samalla) ja lähti hyvin hakemaan vasenta mutta merkit kapuloiden lähettyvillä sai Kn harhautumaan. Liian vaikea. Helpotettiin monta kertaa ja lopulta sitten onnistui. Tämä on vaan niin kesken vielä.Otin meidän kehä-ajan jälkeen vielä uusiksi kentällä ja saatiin onnistuneet toistot vielä lisäksi niistä.
Sitten metallihyppy, jossa näkyi treeninpuute eli kiersi esteen takas tullessaan. Uusinnalla autoin reilusti että ei kiertäisi. Näin käy meille kun ei muisteta hyppyä treenailla, joten ei ylläri. Sen sijaan kapulaan tarttuminen ja palautus hyvät.
Tunnari onnistui hienosti kisamaiseksi tunnariksi ja aikaisemmat ongelmat huomioiden, vähän pyöritteli&pureskeli mutta rauhallisempi nyt kuin aiemmissa kisamaisissa treeneissä. Meinasi lähteä moikkaamaan liikkuria mutta sain käskyllä sivulle.
Kaukot otin tarkoituksella vain 2 vaihtoa ja palkkaus jotta tulisi kisamaiseen suoritukseen ylläri Klle. tehtiin siis m-i-s. Tarvitsi tuplakäskyn seisomiseen muuten jees vaihdot.