Jee! EVL nyt korkattu ja menipä huisin paljon paremmin kuin odotin.
Eniten oon tyytyväinen siihen, että meillä oli hurjan kivaa, aiemmat ongelmaliikkeet onnistui hienosti sekä Kerttu teki innokkaasti ja iloisesti kehässä hommia.
Pisteitä 246.5p/ II-tulos ja sijoitus 3/6 ja EVL Tokoterri 2008 (epävirallinen) Mr. Green
eli 9.5p vain 1-tuloksesta jäätiin Shocked

Sitten pisteet ja selittelyt Wink
Istuminen 10
Makuu 0, Kerttu oli niin täpinöissään, että meni maahan, istui ja taas maahan ennen jättöä ja sitten oli noussut seisomaan juuri kun olin mennyt piiloon ja sit siitä istumaan. Tässä nyt ei oo ennen ollut mitään ongelmia joten tais olla vaan rutiinin puutetta.
Seuruu 9.5 Very Happy
Idari 8, kääntyi seisomisessa katsomaan mun perään muuten hieno.
Luoksetulo 5, innokas K nousi istumaan ennen ekaa käskyä, sitten seisominen meni läpi ja maahan tarttesi tuplakäskyn. Vauhtiahan tähän on haettu joten vähän kostautui
Ruutu 10 Very Happy  (vasen)
Ohjattu 7, saatiin oikea joka ruudun lähellä, merkki ok ja haki hyvin mutta pyörähti sit vähän siel ruudussa palautuksessa jossa sit annoin käskyn sivulle.
Metalli 7, hyvä muuten mutta pudotti kapulan ennen luovutusta sivulla jalkojensa eteen. Oli aika kuumissaan jo tässä joten saattoi johtua läähättelystä tämä.
Tunnari 10 Very Happy
Kaukot 8, harmillinen tuplakäsky sivulla maahan menoon jätössä, muuten hienot kaukot.

Tästä on kiva jatkaa Very Happy

Eppu-Kirppu täytti eilen 1-vuotta :) Treenit tänään: tehtiin seuruuta palkaten erityisesti ekasta askeleesta sekä sitten perusasentojumppaa. Lisäksi liikkeestä seisomista jossa palkkana namia samantein seisomisesta sekä pienellä viiveellä, alkaa onnistumaan.