Alkuviikko: perusasentojumppatreeniä Miilun kanssa sisällä ja kapulan nostoja sekä paikkamakuuta ennen ruokaa.
Keskiviikkona Miilun treenit Kirkkiksellä, ruokailun jättäminen välistä kostautui sähläyksenä sekä mun ajatus oli hukassa ja siitä syystä oli pienelle penskalle epäreilut treenit koska itse jäin pohtimaan kovasti että mitäs ja mites...
Torstai ja perjantai meni yövuoroissa mulla joten ei kummempia kuin höpsöttelyä ja leikkien kaukoja. 
Lauantaina alkoi Miilun ja Kertun agit, oli ihan superkivvaa :D Miilu oli pätevä pieni, ei ollut moksiskaan uudesta hallista ja muista koirista :) Tehtiin putkea joka alkuun vähän pelotti mut sit oli ihan superkiva juttu, pussi meni hienosti ja sit tehtiin pöytää sekä ilman rimoja 'hyppy'sarjaa, Miilu teki hienosti ja odottelut meni hyvin myös.

Kerttu oli niiiiin onnellinen kun pääsi pitkästä aikaa agiin :) Ollaan jatkoryhmässä kun Kertun kanssa on tehty alkeet vuosia sitten. Otetaan kuitenkin varovasti, matalilla rimoilla sekä back on track-kuuria sekä fyssari/osteopaatti etsitään nyt lähempää jotta pysyy Kerttu kunnossa niin että pystyy harrastamaan. Agi on kyllä Kertulle niin iso juttu että toivottavasti pystyttäis sitä nyt harrastamaan. Kerttu teki kepit, hurjan hyvin, sekä putkea ja hyppysarjaa, nämä jees. Vaikeampaa oli hyppy+kepit kun mie oon niin hidas siinä joten Kepa luiskahti aina ekan keppi väli ohi.
Keinu meni vähän kurjasti, Kerttu varmaan luuli sitä puomiksi koska rynnisti eteenpäin kontaktilta niin lujaa eikä pysähtynyt joten sehän rymähti hurjaa vauhtia alas ja Kerttu säikähti kovasti joten sittenpä tehtiinkin hommia jotta saatiin jollain tapaa tehtyä se oikein. Tyhmä juttu, toivottavasti saadaan Kerttu rohkeaksi taas keinulla.
Myö kaikki kyllä saatiin isot ja pahat agi-kärpäsen puremat :D

Sunnuntaina oli Miilulla Lentsun treenit Turussa. Kertailtiin edellisten kertojen juttuja. Seuruu näytti paremmalta ja tuli uutta vinkkiä taas. Häiriöseuruu meni ihan napppiin. Metalli+puunoudot kivat sekä otettin niihin mukaan kiertäminen myös, pitotreenit nyt kotona sitten. Tunnarix2 laudalla, uppeet. Takapäänkäyttötreeniä katsottiin myös ja siinä myös saatiin uutta treenattavaa. Loppuun paik.makuu häirittynä, tämä hyvä mutta juuri ihan lopussa lentävä pallo vei voiton ja nousi seisomaan josta käskytin takas maahan ja sitten ok, muuten hienosti meni.

Eppu sairaslomailee, pissasta löytyi verta ja protskuja ja nyt sitten syödään tulehduskipulääkettä viikon ajan, bot-kuuri sekä tsekataan josko oireilut alkais helpottamaan, jos ei niin sitten palataan taas lääkärille. Toivottavasti kaikki nyt ois siitä eturauhasesta johtuvaa.