Mun flunssa kaatoi miut lepoon taas to+pe, joten Miilu touhuili vain sisällä sivulletuloja, seisomisesta maahanmenoa (hissi) ja targettia sekä istumiseen liitin vihjesanan nyt.
Lauantaina Kirkkonummella hallin ulkokentällä Epun treenit ja Miilu pääsi mukaan kans. Hengailtiin hallin luona Miilun kanssa ja agia oli hallissa samaan aikaan. Leikittiin ja tehtiin sivulletuloja ja siinä pysymistä kentällä hallin vieressä, hienosti keskittyi! :) Muutama target, mutta siinä selvästi keskittyminen herpaantui välillä.

Epun treenissä ruutu, (uusilla törpöillä,uusi paikka ja ei nähnyt sen tekoa), superhyvin teki! Tein vain 2x ruutuun meno+stoppi ja menin ruutuun leikkimään Epun kanssa, targetti ruudussa piilossa mutta ei juurikaan sitä tainnut edes huomata. Sitten tein pikkaisen seuruutaja melkein tutitin, jotta pysyy oikeassa paikassa, en tosin usko että oppii tuossa mitään muuta kuin syömään ja kävelemään samaan aikaan, joten enköhän heitä tuon idean pois. Pohdiskelussa nyt, että miten opetan sille uuden paikan jalan vieressä ja hieman sitä ääri-kontaktia pois, kosketuskeppi on yks vaihtoehto ja toinen lähteä poimimaan kun on oikeassa kohdassa tai sitten lähden ihan kaavion kanssa pikkuhiljaa rakentamaan seuruuseen kestoa ja matkaa alkuun niin että edes se 2 askelta onnistuu oikeassa paikassa. Täytyyy pohtia. Sitten näytin kiertämisen avulla stoppien teot, joten pari niitä. Kaukoja tein ekaks takapalkalla (lelu, kaukana), heittää itseään vinoon takapalkkaa kohti. Sitten lopulta ilman mitään ylimääräisiä ja minä n.2m päässä, tuli eteenpäin. Sitten kokeilin Mariannen ideasta toisenlaista käsimerkkiä (+ehdotti uuden käskysanan opettamista, mikä oli hyvä idea ja varmaan lähdenkin toteuttaa kun nyt on takana niin paljon virheellisiä toistoja seisomisessa ja vääränlainen vire tuossa seisomiskäskyssä) jolla sain yhden onnistuneen seisomaan nousun *puusk*. Paikallaanmakuu lyhyt oli ok ensin jätin ja käväisin piilossa mutta kun jätin toisen kerran niin tuli vinkumista, en tiiä oliko kylmissään vai mikä, huomautin siitä jonka jälkeen vaikeni. Huomenna takkia päälle ja alustaa alle makuuseen.