Perjantaina ajeltiin Liisan&Hurjan kanssa jonnekin korpeen jossa Riitta Jantunen-Korri veti meille treenit. Puol tuntii per nuppi joten aika pikainen silmäys ja katottiin vaan pari juttuu. 

Seuruu: Hyvä perus-seuruu.Ei katottu kuin Avon-seuruu tällä kertaa, joka Riitan mielestä erittäin hyvä :) Perusasennossa välillä peppu hieman vinossa, hankala mun nähdä sitä ja Kerttu on silloin täysin suora edestä ja en meinaa millään nähdä sitä pepun vinoutta. Mun vasen käsi on jostain syystä nyt jumittunut taskun päälle!! Se pitää saada pois. Sit Riitta sanoi että voisin muuttaa palkkausta niin että se tulisi (silloin kun nami käytössä) aavistuksen verran taemmaksi jotta lievä edistys vähenis sekä koira tulis skarpimman näköiseks.

Metallissa: Riitta kehoitti aina uudessa paikassa ottaa ennen kehään menoa hetsausta ja heitto, jotta sais sen pienen epäröinnin pois. Ja muutenkin leikkimään sillä enempi eli tehdä hetsausta-heitto-ja sit kun tarttuu ja tulee luokse niin vasemmassa kädessä pyörittää narupalloa ja peruuttaa samalla. Sanoi myös että vois miettiä pienempää metallia.

Luoksetulossa.Nyt tehdään vaan vauhtia ja pysäytykset erikseen. Vasemmalla kädellä suorissa tuloissa pallon heitto taakse, jotta lopulta pääsee sellaiseen että vaan se vasen käsi heilahtaa taakse.Vasen siksi koska koira tuppaa ryntäämään sille puolelle josta lelu lentää ja vasemmalle sen tulisi juosta sivulle sit liikkeessäkin.

Riitta kovasti kehui meidän yhteistyötä ja Kerttua mikä oli aivan ihana kuulla :) Suositteli käyttämään enempi vaan leluja kun niillä Kertusta saa enempi irti ja on helppo käyttää kun se osaa laskea myös sen innon pian leikin jälkeen. Kuun lopussa taas uudestaan yksärille Riitalle sekä harkkakisakurssi alkaa 20.8 :)