Miilulla tällä viikolla ma-pe treenailussa ahkerasti nyt takapäänkäyttötreeniä sekä noudossa pitoa. Nouto edistyy hitaasti, Miilu noutaa ja tuo hyvin mutta pelkässä pidossa kun ollaan paikoillaan on vaikeutta kun on malttamaton, pitää mennä taaksepäin ja helpottaa reeniä. Ulkotreeneissä ollaan harjoiteltu puiden ja pensaiden yms kiertämistä molemmin puolin käsimerkkien avulla sekä oikealla puolella kulkemista, yllättävän hankalaa kun Miilu on niin hyvin vasempaan puoleen jo kiinnittynyt. Takapäänkäyttötreeniä ja sivulletuloja myös ulkona. Keskiviikon ryhmäreenit jäi väliin tällä viikolla yövuoron takia :P

Lauantaina viikon agit :D Miilu oli pätevä pentu, keppejä opeteltiin uutena asia ja aloittelin kontaktien opetuksen puomilla, nämä edistyivät hienosti. Miilu on supernopea oppimaan :) 'Hyppy'+putki meni kivasti ja sitten harjoiteltiin takaakiertoa 'hypyllä', meillä ei rimoja vielä käytössä. Temppuiltiin myös väliajalla kasia ja ympäri-ämpäri sekä siksak :))

Kertun agissa kerrattiin puomi+kontaktit siinä, kovasti jänskättää puomin meneminen mutta muuten ok. Valssia harkattiin kahdella hypyllä, lopulta ohjaajakin pääsi kärryille :) Välistä vetoa myös, tämä jees. Yhdistettiin hypyt välistä vedolla ja lähetys putkeen ja sitten hyppy+kepit jotka meni nyt paremmin. Kepit selvästi väsyttää/rasittaa tms Kerttua koska toistoilla menee kiehumiseksi ja rupeaa skippaamaan välejä. A-este ok.
Sunnuntaina koirat lepäs treenilöistä ja ohjaaja reippaili n 4 tuntia lähettinä agilitykisoissa :)