Päivän treenailut
Eppu teki ruutua niin että kosketusalusta keskellä, Toimiiii! :) Alkuun lähetyksiä läheltä vaan alustalle ja sen jälkeen alustalle ja käsky stop, loistavasti meni. Sitten merkkiä, tätä saa hinkata ja pohtia, menee kyllä merkille mutta ei niinkuin haluaisin,kaataa merkin ja jää sen ylle seisomaan jepjep. Hinkattiin tätä sitten käsiohjauksella, mikä on varmaankin Epulle huono kun on niin iso apu ja sillä on tapana jumiutua sitten, eli vois ehkä kokeilla kosketuskepin avulla, hmmm. Kaukoja, käsiohjauksella ihan lähellä, hirmu levotonta. Tarjoamisen kautta, vielä levottomampaa. Hmm..
Sitten noutoa leikkinä ja muutama sivulle asti, oikein hyvin vaikka oli iso kapula.
Kerttu pääsi tekemään melkein samat kuin Kirppu. Ruudut loistavia, keskikohtahinkkausta alustan avulla. Merkki ok mutta kans ei just sellainen kuin haluaisin, taidan kokeilla kans tähän kosketuskeppiä. Sitten kapulan pitoleikkiä (Hennan blogin inspiroimana ;) ) jossa Kerttu sai pyöriä kapula suussa ympyrää ja pujotella siksakkia ja tehdä kasia jalkojen ympäri, oikein hienosti! :)

Lisätreenit illalla, pakko oli testata kosketuskepin kanssa merkkiä. Molemmat sai tehdä samalla tapaa, ensin ohjasin kosketuskepin kanssa merkille oikeaan paikkaan ja naks+nami, about 5 kertaa näitä. Sitten kokeilin molemmilla kerran ilman keppiä, ja nappisuoritus molemmilta! Eppukin älysin nyt että missä haluun sen olevan siellä. Eli lisää tehdään näin :)
Eppu teki myös kaukot kosketuskeppiohjauksella, JES nyt toimii. Nyt ei levotonta ja on malttia ja tassut pysyy paikoillaan. Jihuu! :)