Eipäs päästäkään kisoihin, Eppu alkoi ontumaan suolistotuleduksen jälkeen ja tänään käytiin tutkimuksissa sitten. Ontuminen oli sellaista, että lenkillä juoksi normaalisti, mutta sitten hypähti aina välillä niin että piti vasenta takajalkaa ilmassa ja välillä astui selvästi kevyemmin tällä jalalla ja samoin jalkaa kopeloidessa kävi istumaan tai yritti vetää jalkaansa pois. Ontuminen alkoi n. 6pvää sitten. Epulla myös ollut semmoista, että kävellessä laahaa vähän takajalkojaan  sekä on peitsannut ajoittain melkein aina sekä kävellyt lantio ylhäällä (eli ikäänkuin kissa köyristäisi selkää) ja istuu usein lonkallaan. Näiden takia ollaan oltu menossa Piiralle tsekattavaksi, mutta aikaa ei olla saatu kuin vasta kauemmaksi tänä vuonna.(Ja täytyy myöntää, että kun Kerttu on ollut kipeä ja Eppu taas ei oo näyttänyt kipeältä, niin olin ajatellut viedä Epun sitten kun Kerttu ois semmoisessa kondiksessa että ei tarviis niin usein akupunktiota..)
Nyt sitten ontumisen takia käytin tänään tutkittavana ja lopputulos: selkä jumissa, hartiat jumissa sekä reisilihakset jumissa. Äitinsä poika Kieli ulkona Ontuminen ilmeisesti ollut seurausta siitä, että on jännittänyt selkäänsä (se köyristys) ja sen takia sitten jännittänyt myös reisilihaksiaan ja kävellyt vähän tönkösti joka sitten aiheuttanut sen että reisilihakset menneet kramppiin.
Ollaan menossa kyl vielä lisäksi kuvauttamaan polvet, kyynärät, lonkat sekä samalla selkä. Selkä sen takia kun lääkäri haluaa tsekata nikamat ja lantion luut, tunnustellessa tunsi jotain häikkää sielläkin. Nyt sitten lämpöä (back on track-takki sekä lampaantaljan päällä nukkuu), hierontaa ja Rimadyl+Sirdalud-kuuri. Ja jatkossa hierontaa ja takkia päälle herkemmin ja useammin.