Eilen illalla helteessä ja mäkäräisten syötävänä.
P.makuu: n.3min, jätin Kertun makaamaan niin, että lähdin kauemmaksi sen taakse tekemään ruutua yms. Ei mitään häikkää tässä.
Seuruu: Ajoittain väljenee, pitää malttaa ottaa vain paria askelta ja sitten muistaa pidemmässä pätkässä olla itse napakkana siitä mistä palkkaa. Kontaktin putoominen vähentynyt :peukku:
Juoksussa käännökset todella hakusessa, vasemmassa melkein juoksen päälle ja oikealle mentessä Kerttu tulee todella väljästi. Täyskäännöstä en edes katsonut, treenaillaan noita ekaks...
Tunnari: Ekaks piilotin kaks kertaa oman ja sen perään lisäsin kasan vääriä ja heitin oman sinne lähelle ja tää onnistui hienosti ja älysin kerrankin lopettaa siihen. Tosin sitten treenien lopussa, tein uudestaan ja laitoin kaikki riviin ja Kerttu meni ja nosti väärän, sanoin uudestaan etsi ja taas nosti väärän jne.. Sit nöyränä paluu oman piilottamiseen jälleen.....
Ohjattu: Pikkaisen pidempi matka kapuloille, meni aika jees.
Merkki: Tää etenee ihan kivasti. Pitäis vaan vähän sääntöjä tarkastaa merkistä&ohjatusta..
Kaukkarit: alussa kankeaa. Koira kuumissaa maahan mennessä oikaisi itsensä sammakko-lonkka-asentoon ja eihän siitä pääse istuu tai seisoo,ainakaan tyylipuhtaasti .g070.gif
Parin jankkauksen jälkeen sain ok suorituksen, välimatka edelleen aika lyhyt. Mutta pikkuhiljaa alkaa liikeradat muistumaan joten jospa se tästä. Avon kaukot jees, nopeemmin vois siirtyy tosin.
Nouto: Puukapulalla tosi jees, ei pureskelua tms. Metallilla ekaks jees nouto mutta pudotti sivulla, toiston kun otti niin pysähtyy kapulalla ja katsoo mua, uusi tuo-käsky ja sit ottaa mutta pitää vähän aikaa sivulla mutta pudottaa jne... Jonkin ajan kuluttua sain sellaisen että piti sivulla mutta nouto ois pitänyt olla parempi... Sivulla pitämistreenit ei onnaa kun ei halua metallia suuhunsa ottaa.. Jotain pitäis tähän nyt keksiä.
Ruutu: Aluksi kaksi kertaa lähti väärin, kaartoi jonnekin nurtsilla. Nurmikko oli kyl tosi pitkä joten saattoi olla ettei nähnyt kunnolla törppöjä. Sen jälkeen lähetys tyhjään ja pysäytys, jees. Lähetys pallolliseen ruutuun, oli jees. Sit lähetys niin että seisoo ruutua kohti ja lähetän sen parin metrin päästä (evl), meni ihan jees. Sit taukoa jonka jälkeen vielä lähetys tyhjään ja pysäytys ja maahan, jees. Vauhtia saisi olla viel enempi mutta laukkaa nyt ihan hienosti sinne.Pitäis treenata sitä loppuosaakin..
Seuruussa palkkasin lopuksi samaan tapaan kuin kaukoista, eli heitin pallon selän taakse ennen liikkeelle lähtöä ja vapauttelin epäsäännöllisesti naksun ja kehun jälkeen pallolle. Edistyminen ainakin hävis hienosti :)