Molempien koulu alkoi eli treenit Järvenpäässä 1/5.
Eppusen koulu oli eka, ja tehtiin seuruuta sekä liikkeestä maahanmenoa.
Seuruu meni ältsin kivasti, toki mulla on apuja siinä mutta silti hienoa työtä. Ei säheltänyt eikä äännellyt vaan keskittyi ihan superisti ja kontakti on hieno. Ohjeeksi saatiin että tehdään nyt perusasentojumppaa jotta paikkaa ja perusasentoja tulee hiottua ja samalla malttia. Liikkeestä maahanmeno, meni kuten jo etukäteen arveltiin eli ei osaa tätä vielä. Sivulla menee hienosti maahan mutta liikkeessä vaikeampi. Tätä treenailtiin sitten ison käsiavun kanssa ja alkoi sujumaan, jatketaan leikkimällä tätä. Tehtiin sitten vuoron loputtua syrjässä näitä molempia ja menikin tosi hienosti, jopa liikkeestä maahanmeno alkoi leikissä sujumaan jo nyt tosi hyvin, ei tarttennut käsiapua enää joka kerralla. Pieni paikallaanmakuu ryhmässä, palkkasin tiheään ja olin n. 5m päässä, meni hienosti eikä ääntelyä Kirpun ekat treenit ja ekat häiriö-treenit myös ja meni kyl hienosti ja paremmin kuin olin kuvitellut! Very Happy

Kerttu teki ohjattua, kun tässä vasen on jostain syystä nyt hankala ollut. Tehtiin oikea jonne ohjautui hyvin, tosin vieras kapula joten ekalla kerralla tuli takas ilman kapulaa, toistolla ei ongelmaa. Vasen taas vaikea, helpoteltiin joka kerta ja lopulta saatiin onnistunut. Nyt tehdään vasempaan hoitokuurina pallon hakua vasemmalta. Merkkiä+ohjattua täysin erillään toisistaan, oon tehnyt merkistä nyt vähän liiankin kivan. Sit kun sujuu niin treenattava ohjattua niin että ruutu on mun takavasemmalla, tänään tämä myös vaikeutti, ei mennyt ruutuun mutta selvästi pohti sitä kun oli epävarma ohjatusta.
Sitten idari, joka edistynyt hienosti. Seuruu+jäävät hyvät. Kulmatreeniä nyt vaan sekä häiriötä. Kerttu nousi maasta kun takana idarin lähellä oli ihmisiä.Tästä vähän torua että ei saa tehdä niin ja uusiksi, jolloinka hieno.