Tänään ekat Tending-kilpatottistreenailut.
Halusin ruutuun pallon sekä 'tuomarin' ja ´'liikkuri' eli Virven ja Pekan reitin varrelle. Ihan kivasti meni ruutuun molemmilla kerroilla. Nyt otinkin ennen kehään menoa seuruuta josta naksuttelin sekä hain dentastixejä paloina taskuun ja johan löyty energiaa. Tunnari aika huono, haki oman ihan hienosti, mutta lähti se suussa juoksemaan ruutuun, varmaan kun oli heti sen ruudun jälkeen niin lähti sitä palloa katselee taas. Sit tuodessa pudotti ja nosti ja jauhoi jne.. Uusinnassa vähän samaa mutta pienempi höyryyminen kentällä sekä nyt toi sivulle ilman pudottelua, nyt tosin maisteli muita kapuloita ennen ottamista.
Hyppynouto: Ekalla kerralla jäi kapulan luona katselee, ja kun jo kutsuin pois (ajatuksena ottaa uusiks kokonaan) niin otti sit ja palautti hienosti. Sit uusinta oli jees, otettiin siinäkin eri kapula. Metalli oli hyvä, tosin ravilla palauttaa.
Virve sanoi että treenata sitä että se keskittyy, ottaa kotona vaikka pari liikettä kisamaisesti ja sit palkkaa yms. ja muutenkin treenattava häiriöitä jotta keskittyy ja tekee duunia kentällä, nyt lähtee keksimään omaa kivaa pitkin kenttää jolloinka sen ajatus katkeaa sekä mulle tulee jännitystä siitä turhaan. Eli koira sivulla kun tauko. Noudoissa treenattava palautusta, koska se epävarma. Ruutu ok, etenkin jos sen ois saanut siel kunnolla pysäytettyä ja maahan, nyt otin vaan ruutuun menoa.
Makuussa, tehtiin evl-tyyppisesti ja kun Pekka tuli meidän kohdalle Kerttu tuijotti sitä ja meni tuplakäskyillä sekä maahanmenossa että sivulle nousussa. Nyt treenattava että häiriöitä ympärillä ja silti kuunnellaan mitä sanon. Istuminen muuten jees, paitsi alussa nuuskutteli niin paljon että minä sekä Virve oltiin varmoja että mennee maahan mut pysyi hienosti. Nuuskutteluun sanoi että kantsii heti puuttuu eli joko kieltää ja/tai sit tekee niin että jättää koiran ja menee pari metriä ja palaa palkkaamaan kun istuu skarppina.
Kertulla oli nyt hyvä fiilis kehässä, oli ihan innoissaan touhuamassa ja ei ottanut niin paljoa häiriötä kuin kisoissa, ehkä mä sit vaan jännitän niin paljon,,