Eppu aloitti treenit, seuruuta+perusasentojumppaa nämä kivat. Sen jälkeen liikkeestä maahanmenoa ihan huippuja, teki todella hienosti jo liikkeenäkin!!Sitten merkkileikkiä, oli kivaa :)

Kerttu teki ensin merkkiä pelkästään, ihan jees mutta vauhtia sais olla enempi ja sähäkämpi. Pitää ruveta palkkaamaan tarkemmin vain niistä hienoista, nyt ei oo varmaan tullut oltua niin tarkkana.
Ohjattua, K merkille vietynä, vasen sekä pallo siellä kapulan tilalla. Nämä ihan ok, alkuun jumitti mutta sitten taas onnistuneet. Lisää varmuutta ja toistoja vaan niin jospa se siitä.
Merkki+ruutu, oikealla puolella ruutu tänään ja pallon heitin palkaksi ruutuun. Tämä hyvä, mut jälleen se merkin vauhti ei ollut ihan super. Mä en saisi antaa Kn juosta ruutuun palkaksi huonosta merkistä joten soosoo mulle. Otettiin sit erikseen vielä lisää merkkiä, josta suorapalkkana palloa, alkoi löytyä vauhtiakin. Vielä sit palkka-ruutu merkin kautta. 
Tunnari jälleen palkkasin kääntymisen jälkeen+vapautus ja taas palkka ja sitten vasta kapuloille. Rauhallinen työskentely kapuloilla, reippaasti kapuloille ja takas+ ei pureskelua eli oikein hyvä!! :)
Loppuun puunkiertoja seisomis-stoppauksilla, tänään halusin kokeilla suullista käskyä, ajatuksena se josko se ois kumminkin parempi kuin käsimerkki. Alkuun tein leirillä kuullun vinkin mukaan eli melko ison vartaloavun kera käskytyksen ja seuraavalla kerralla pienemmän, melko kivalta näytti joten josko se tästä..K palkitsi itsensä lopuksi menemällä lenkillä kahlaamaan mutajokeen :P