Eliset treenit ennen metsälenkkiä koulun kentällä. Vaihtelua välillä.Kerttu olikin oma ihana itsensä, reipas ja energinen ja innokas. Tiedä sit oliko lauantain jähmeys taas siitä kun Teemu, Veeti ja Eppu olivat mukana ja lähtivät toiselle puolelle koulua siks aikaa kun treenattiin..

Makuu: Nous ekalla kun vein repun, palautus ja sen jälkeen pysyi hienosti.Pitää oikeesti tätä makuutakin treenata, jotta ei tuu tälläisiä tokalla kerralla onnistumisia. Istuminen jees.

Ruutu: Ekalla kerralla vauhtia mut ihme ohi juoksu ja melkein meni sivulta sisään. Toiset törpöt oli kuin yleensä joten olikohan siitä, Toistoissa uppeet reippaat juoksut ja napakasti keskelle ja maahan. Sit hinkattiin koko suoritusta alusta loppuun, kerrankin. Meni ihan jees. Sit kun ajattelin ottaa vaan pelkästään sitä että jätän maahan ruutuun ja sit loppuosaa niin karkas ennen sivulletulo-käskyä sivulle. Sit toistoja tästä niin että tein kävelyä, mutta palasin ruutuun palkkaamaan odottamisesta ja kolmannella vasta kutsuin seuraamaan sivulle. Sen jälkeen jees menikin.

Seuruu: Nättiä, paremmin kasassa kun aiemmin ja ainoastaan yks kontaktin lasku. Tätä hinkataan. juoksussa suoralla pätkällä oli nyt todella hyvä, olin ihan yllättynyt että miten se on sen oppinut kun ei sitä oo kauheemmin treenattukaan ;). Peruutus ei niin hyvä ja sujuva kuin yleensä, ihme loikkimista perse sivulle työntyneenä..Juoksun käännöksissä auttelin namikädellä tiiviimmäksi ja samoin auttelin kävelyn käännöksissä kun niissä oli ollut kontaktin pudottelua lauantaina.

Noudot: Puinen sujuu. Metalli sujuu, mutta innokkaammin sais tarttua ja palauttaa.

Kaukkarit: Nää sujuu kun herätellään ja tehdään muutama toisto niin sit alkaa sujuu...pöh. Sit taas meni ihan kivasti mut jotenkin nihkee, pitää hinkata näitä paremmiks ja varmemmiks. En tiiä onko mulla sittenkin epäselvät käskyt ja käsimerkit...

Avon jättöliikkeet: Hyvät on. Nyt en nähnyt niin suurta liikkumista maahanmeno-käskyn jälkeen kuin lauantaina.

Tunnari: Hyvä oli, mut taas pudotti n. metrin kantamisen jälkeen ja kun käskin tuomaan niin meni riville takas ja nappas väärän :doh: Sit uusinta ja meni jees, mut autoin kutsumalla sivulle heti kun otti oikean suuhun..tää nyt pitäis saada kuntoon kun muuten sujuu hienosti.

Luoksetulon pysäytykset: eka meni läpijuoksuksi, sen jälkeen jees. Annoin tosin maahanmenossa jälleen sekä käsi että suullisen käskyn. Sit avon luoksetulo joka ihan hyvä. Mietin vaan sitä että ottaisko sittenkin suullisen pysäytyksen koska pysäytän sen ruutuunkin seis-käskyllä joka toimii hyvin :raaps:
Nyt jätin reippaalla 'oota'käskyllä, oiskohan se parempi :raaps: Hieman, 'hieman' huono idea ehkäpä lähteä nyt käskyjä muuttamaan-.- Mut nyt ei ollut mitään ongelmia lähteä juoksemaan 'tule' käskyn jälkeen. Innoissaan toistoissa lähti hiippailemaan perään jätön jälkeen joten takas palautteluja ja sit toistoja niin että jätin-palasin-palkka. jepjep...

Viikonloppuna sit Loviisaan suomen toko-valmennusringin koulutusviikonlopulle. Otan sittenkin Kertun mukaan, jotta sais pitkästä aikaa ohjausta. Perjantaina myös Tendingin Riitta Jantunen-Korri vetää mulle ja Liisalle&Hurjalle yksärin, saas nähdä mitä vinkkiä sieltä tulee :)