Kerttu kävi terveystarkastuksessa jossa ei löytynyt selvää fyysistä vikaa. Minä ja lääkäri epäillään, että vanha vaiva (eli selän ja lantion alueen kivut) kiusaa, koska selvästi aristaa selkäänsä leikkiessä. Tämä tuli huomattua kunnolla vasta eilen illalla kun leikittiin Kertun kanssa painien. Kokeillaan eläinlääkärin neuvoa eli kipulääkekuuria ja sitten Piiralla mietitään jatkot. Eli kisat jätetään nyt syksyltä suosiolla kevääseen, jolloin toivottavasti koira olisi kunnossa. Treenaillaan kuitenkin kevyesti itseksemme :)

Tänään treenit:
Eppu teki seuruuta. Vahvistin oikeaa paikkaa ja kontaktia naksulla merkaten, hinkattiin ekaa askelta ja sitten  1-10 askeleen jälkeen palkkaa. Muutama käännös myös sekä loppuun perusasento-jumppaa. Näyttää kivalta, nyt edetään vaan rauhallisesti jotta tulloo hyvä.
Kerttu teki ohjattua, alkuun pienen räpiköinnin jälkeen onnistui mutta sen jälkeen ei onnistunut. Tehtiin sitten loppuun seuruuta pätkä jossa palkka juoksuosiossa, tämä oli kivan näköistä. Pikkasen intoa liikaa joten hivenen liian edessä.