Epun kanssa pyörähdettiin maakuntamatkalla Vantaa Hakunilassa, hellettä piisasi Cool

Tuomarina Ralf Björklund.
Makuu 10, kuulin piiloon vinkumista ajoittain, viereinen koira haukkui koko makuun ajan joten en tiiä vinkuiko Eppu koko makuun. Ilmeisesti tän haukkuvan koiran takia tuomari ei kuullut Epun vinkumista.
Seuruu 9, tuomarin mielestä todella hyvä seuruu. Miusta yks vasemmalle käännös oli töktök mutta ihan ok seuruu, paikka oli hyvä ja kontakti pysyi ja oli innokas meininki.
Liikkeestä maahan 0, taas teki liikkeestä seisomisen. Tuska. Käskytin maahan.
Luoksetulo 5, tuli läpi taas...
Liikkeestä seisominen 7.5, oletan että pisteet lähti vinosta loppuperusasennosta ja äännähdyksestä. Pysähdys  ilmeisesti oli ok.
Nouto 7, ilmeisesti kapulan pyörittelystä läks pisteitä.
Kaukot 8, tässä en yhtään tiedä mistä pisteet lähti, teki todella hyvät kaukot. Äännähti pienesti kaukoissa 2krt mutta tuskin siitä pelkästään -2p, noh mystistä :P
Hyppy 6, mun moka kun pidin taas liian pitkän paussin  ennen istu-käskyä ja sitten jouduin tuplakäskyttää istumaan, muuten ok ja hyppäsi tarpeeks kauas esteen taakse. Tässä ääntelyä vähän myös, kierroksia alkoi olemaan sekä helle varmastikin myös vaikutti.
Kokonaisuus 9, tuomari kertoi, että tykkäsi meidän suorituksesta :D
Yht. 137p 3-tulos.
Nyt treenin alle tuo liikkeestä maahanmeno sekä luoksetulon stoppaus ja noutojen pitoa ja palautusta ja hyppy.
Erittäin iloinen olin siitä, että Eppu ei ollut niin kierroksilla kuin viimeksi ja pysyi paremmin kasassa koko suoritus. Seuruu oli sata kertaa parempi kuin viikko sitten kisoissa, tai nyt se oli jo sitä mitä Eppu osaa ja mä en tuijottanut koiraa ja oltiin varmoja tässä :) Epulla oli toki kierroksia jonkin verran, mutta sain rauhoitettua sitä. Nyt oli rauhallisempi viikko takana ja ei treenejäkään keretty tekemään nyt muussa kuin makuussa jossa selvästikin ei homma toimi vielä. Helteen ajattelin haittaavan enempi, mutta ei kauheasti tuntunut häiritsevän kun varjossa muuten istuskeltiin. Odottelu aika meni rauhallisesti, oltiin syrjässä varjossa istuskelemassa.